2777
2789
عنوان

درجا بعد سزارین چند کیلو کم کردی؟

572 بازدید | 26 پست

مامانایی که سزارین بودن. یکی دو روز بعد سز چند کیلو کم شدن؟ 

شکمتون موند یا رفت؟ 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درجا که نمیدونم اما بعد یه هفته 14 کیلو کم شده بودم و شکمم کلا صاف صاف صافه  و اینم بگم لاغرم

چه خوووب. چند کیلو تو بارداری اضافه کرده بودی؟ 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
بعد ۴۰ روز ۱۳کیلو هم سزارین همی طبیعی

خیلی خوبه. چند کیلو اضافه کرده بودی تو بارداری؟ 

من دوتا سزارین پشت هم شکم خیلی کم داشتم بعدشم با رعایت کامل آب شد، چون بچه شیر میخوره اگه یه خورده ه ...

شکم بند هم استفاده کرده بودید؟ از چه روزی ‌ببندم؟ 

۷۲کیلوبودم پنج روزبعد۶۷ کیلوشدم الانم ۶۴ کیلوم بارژیم کمی شکم دارم البته ورزش نمیکنم سیستمم یجوریه ب ...

نی نی خودش چند کیلو دنیا اومد؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز