2777
2789

نه فکر نکنم باشه

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره امشب هیئت هست 

معمولاً همه شهر ها یکسری هیئت ها هستن که در طول سال پنجشنبه شب ها مراسم دارن دعا کمیل و روضه امام حسین 

معمولا هم تایمش بعد نماز مغرب و عشا ولی باید بدونی کجا هیئت هفتگی دارن 

گرم است به هم پشت رقیبان پِیِ قتلم /ای عشقِ دل افروز ،دلِ من به تو گرم است 💌🌿      
آره امشب هیئت هست  معمولاً همه شهر ها یکسری هیئت هایس هستن که در طول سال پنجشنبه شب ها مراسم د ...

منظورم دسته های سینه زنی امشب ۴۸امه انگار میان فقط دیشبم مرکز شهر رو بسته بودن ولی خبری نبود نمیدونم امشب میرن اونجا یا ن 

شما هر هفته دارین 

یک عدد چپی 

منظورم دسته های سینه زنی امشب ۴۸امه انگار میان فقط دیشبم مرکز شهر رو بسته بودن ولی خبری نبود نمیدونم ...

اهااا

ما شهرمون گلزار شهدا و مصلی هر هفته مراسم هست بعد نماز مغرب و عشا 

وای خوش بحالت دوست داشتم مراسمی مثل عاشورا بیشتربود کدوم شهری عزیزم

بندرعباس

برا شهر ما صبح عاشورا همه هیئت ها از هیئت دسته عزاداری دارن که پیاده عزاداری میکنن تا مرکز شهر یا امام زاده ها 

بعدشم برا مراسم ظهر عاشورا برمی‌گردن هیبت خودشون و مراسم دارن

بندرعباس برا شهر ما صبح عاشورا همه هیئت ها از هیئت دسته عزاداری دارن که پیاده عزاداری میکنن تا مرکز ...

چ خوب دلم خواست راستی راسته که تو بندرعباس جهاز با پسره؟

یک عدد چپی 

چ خوب دلم خواست راستی راسته که تو بندرعباس جهاز با پسره؟

یجورایی آره

برا ما این شکلیه که پسر و دخترخودشون میخرم و خانواده های دو طرف هم سعی میکنن براشون بخرن یه تیکه یا دو تیکه وسایل بزرگ رو 

میدونی وظیفه نیست برا خانواده ها 

این لطف خانواده هاست که در حد توان مالی شون کمک میکنن