2777
2789
عنوان

خیانت

674 بازدید | 62 پست

سلام دوستان ظهرتون بخیر

مدت زیادیه که متوجه خیانت یکی از افراد نزدیکم به همسرش(شوهرش) شدم و متاسفانه کاری نکردم! چندبار سعی کردم غیرمستقیم با اون خانم بحثش رو بندازم و متوجهش کنم که کاری که میکنه اخر عاقبت خوبی نداره اما اون طوری رفتار میکرد ک انگار من نمیدونم و انگار کاری نمیکنه و تازه با من خیلی بدحرف زد با اینکه حتی اشاره نکردم ب کاراش😬 همسرش بشدت مرد خوبیه و ادم این کارها نیست و مطمعنم که از این مسئله اگاه نیست و من هم چیزی نگفتم از ترس اینکه سکته اینا نکنه چون یچیزایی هست ک درکش برای هرکسی سخته🥺 من حتی از کارهای این خانوم مدرک دارم که واقعا کارهای غیر قابل بخشش و وحشتناکی هستن، اما سکوت کردم ولی دارم از عذاب وجدان میمیرم میگم اگ خودم هم جای شوهرش بودم خوب بود یکی میدونست و اینجوری سکوت میکرد اینهمه مدت؟

تازه این خانوم بشدت عصبیه و همسر و بچهاشو اذیت میکنه و چون با دخترش در ارتباطم میدونم اگه نباشه بچهاش و شوهرش خوشبخت ترن!

واقعا دارم دیوونه میشم چیکار باید بکنم؟😢

هیچی عیسی به دین خود به موسی به دین خود, بزار هر غلطی میخاد بکنه تو دخالت نکن اخرش همه کاسه کوزه ها سر تو میشکنه

...What the fu                                                      

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چکارداریش ولش کن ماه پشت ابرنمیمونه

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

دخالت نکنید خدا خودش بهتر میدونه چیکار کنه

تاوان ام یه دروغ بود واسه گول زدن آدم های ساده...🖤🖇دهه هشتادی ام اره ولی نه اهل پارتی و مهمونی ام نه هیچ خلافی دارم واسه ایندم تلاش میکنم و درس میخونم 🙂🤍اینجا همه یه مشگلی دارن که از بی کسی اومدن واسه درد دل لطفا باحفظ شعوریات انسانی رفتار کنیم پشت هر اکانت یه قلب میتپه:)>>>یادمون باشه واسه چی زندگی میکنیم ما نه زد زنیم نه زد مرد ماها همه انسانیم ♡مرا کور فرض کنید چون علاقه ای به دیدنتان ندارم:((یک عدد درونگرای عشق کتاب و فیلم و شیرکاکائو🧋🧋کاربر قدیمی سایتم که همش میترکه  لطفا اگ نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن و تو تاپییک هام اگ مخالف نظر شخصیته شرکت نکن چون من مادرت نیستم ادب و شعور یادت بدم 🗿🧋
هیچی عیسی به دین خود به موسی به دین خود, بزار هر غلطی میخاد بکنه تو دخالت نکن اخرش همه کاسه کوزه ها ...

ارتباط نزدیکی باهاشون دارم، خیلی نزدیک

برام مهم نیست کاسه کوزه سر کی بشکنه فقط میخوام عوضی نباشم وگرنه میتونم ب هیچکس هیچی نگم تا همیشه ...

منم دیروز شماره زنه که پیام زشت واسه شوهرم نوشته بود زنگش زدم فقط انکار کرد قسمش دادم از زندگی من بیرون بره گف باشه ننیدونم چکار کنم هلاک شدم اخه زنه شوهردار هس 

فامیل شوهرمه 

منم گولش زدم گفتم اره یه اشنا دیدت توماشین شوهرم 

دلهره افتاده مبادا آشنا ابروش ببره 😁منم علکی گفتم نه جایی ننیگه 

ولی بهش گفتم با شوهره من کاری نداشته باش 

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز