2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 62 پست
چجوری بگم بدبخت سکته نکنه اخه کاراش یکی دوتا نیست که😔

ببین از شماره ناشناس به غریبه بگو زنگش بزنه بگه اره میخوام کارت به شوهرت بگم اگر ادامه بدی

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
دخالت نکنید خدا خودش بهتر میدونه چیکار کنه

راستش زندگی اونا رو زندگی منم تاثیر داره ارتباط نزدیکی داریم 

واقعا نمیدونم چیکار کنم به کسی ام نمیگم هیچوقت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راستش یکسال بیشتره ک همین فکرو میکنم ولی شوهر بیچارش همش سرکاره از کجا بدونه زنش چه کارایی ک نکرده

تومطمعن شایدبویی برده باشه ولی بخاطربچه هاآبروش سکوت میکنه

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
اگه شما که بیرون اون زندگی هستی متوجه شدی.مطمعن باش اعضای خونوادشم یا فهمیدن یا میفهمن

دختر بزرگشم شک کرده اونم مثل من نمیدونه چیکار کنه واقعا سخته😢

عزیز من اینا بحث ناموسیه بزنه زنشو بکشه تو جواب میدی؟سر پیازی ته پیازی کجای پیازی دقیقا؟؟؟؟چرا انقد سرتو تو زندگیشون کردی در حدی ک مدرکم جمع کردی تازه 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
بهتر دخالت نکنی..خدا خودش جای حق نشسته زندگیه کسیو خراب نکن اشکار شدنش برای خدا کاری نداره

انقد این زن روانیه ک زندگیشون بدون اون تازه درست میشه بهرحال من همچنان هیج کاری نمیکنم امیدوارم تاوان این سکوتو خودم پس ندم😔💔

انقد این زن روانیه ک زندگیشون بدون اون تازه درست میشه بهرحال من همچنان هیج کاری نمیکنم امیدوارم تاوا ...

ب تو چه😐😐😐

با خودم همیشه میگم ،مادرت که نفهمه چته از بقیه دیگه گله ای نیس...💔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز