2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 62 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم فهمیدم دوست شوهرم زن دوم داره و زنش نمیدونه

ولی اگه بگم چی میشه!

فقط زندگیشون میپاشه

خیلی دارم سعی میکنم چیزی نگم 

چون بمن ربطی نداره خدا بخواد دستشو رو میکنه من چرا اینکارو کنم

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
تومطمعن شایدبویی برده باشه ولی بخاطربچه هاآبروش سکوت میکنه

عزیزم میشناسمش همسر قبلیش هم متاسفانا بهش خیانت کرد و وقتی بهش گفتن و مطمعن شد طلاقش داد اونطور ادمی نیست ک خفت رو تحمل کنه بخاطر ابرو

با یه خط دیگه پیام بده فقط خط به اسم خودت نباش یا اشنا نباش چون با برنامه میفهم خط بع اسم کیه نشونه های خیانتش بده بهش

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊

بهش بگو دست بردار از این کارات دلت به حال دخترات بسوز که فردا ابروشون میره اگر ازدواج کنن شوهراشون بفهم مادرشون چیکار بود تهدیدشم کن بگو اینسری به خودت گفتم سری بعد به شوهر میگم کل خاندان خودت شوهرت

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
سرتوت از سوراخ باسن زندگی دیگران بکش بیرون  فقط همین!

من هیچوقت سرم تو زندگی کسی نبوده اشتباه فکر کردید، این موضوع رو به دلایلی که اینجا نمیشه شرح داد متوجه شدم

برعکس اون خانوم که سرش توی زندگی منه و بارها روابطم رو با دوستام خراب کرده و حتی بچهای خودش رو اذیت کرده

باز هم کینه ای ازشون ندارم صرفا از سر بی تجربگی در این مسائل میخواستم بدونم ایا سکوت کار درستیه یا نه!

عزیزم میشه بگین با چه برنامه‌ای ؟؟

والا اینجا شنیدم که بابرنامه مای ایرانسل یا همراه اول خودم نمیدونم یکی از خانوما شوهرش خیانت کرد بود خانوم با این برنامه فهمید بود 

عزیز من اینا بحث ناموسیه بزنه زنشو بکشه تو جواب میدی؟سر پیازی ته پیازی کجای پیازی دقیقا؟؟؟؟چرا انقد ...

خب منم واسه همین هیچی نگفتم با اینکه شوهرش اونطور ادمی نیست

همسرش قبلیش هم بخاطر همین موضوع طلاق داده

بهرحال من هم‌نظر شمام ک سکوت کردم

مدرک جمع نکردم عزیز بنا ب دلایلی متوجه این موضوع شدم وگرنه من هم با زندگی دیگران کاری ندارم اتفاقا برعکس همیشه اون خانوم تو زندگی من دخالت کرده

کینه ای هم نسبت بهشون ندارم فقط چون همسر و بچهاش مثل پدر و خواهرامن نمیدونستم کار درست چیه ...

ب تو چه😐😐😐

بابا چرا همه فکر میکنن من سرم تو زندگی اوناس😐 بخدا میدونم گوخوری چجوریه واقعا میدونم😐 ولی الان نسبت اون ها با من و شرایطی ک هست رو هم فقط خودم میدونم و میدونم گوخوری نیست اگ چیزی بگم😐🤦🏼‍♀️ باز ساکت موندم قصدم ندارم بگم والا فقط بی تجربم😐