2777
2789
تو عقد ازدست دادی خیلی اشتباه کردم من بزرگترین اشتباه زندگیمو انجام دادم با این کار البته خودش هم من ...

بزرگترین اشتباهم ازدواج کردن بود تجربه دوستی نداشتم فمر کردم همه مثل خودم ساده ام گول حرفاشو و زبونشو خوردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم عقدم تو عقد از دست دادم  از بی تجربیگیع عزیزم چه میدونستم

بخدا از رو اجبار بود وگرنه من ۶ ماه پافشاری میکردم که اصلا کاری نکنه اخرین بار کلی سرم غر زد ودعوا کرد منم زورم بهش نمیرسه خیلی ریزم اونم کار خودشو کرد 

مامان فسقلی جون 
بزرگترین اشتباهم ازدواج کردن بود تجربه دوستی نداشتم فمر کردم همه مثل خودم ساده ام گول حرفاشو و زبونش ...

عزیزم دوستی تو دوران مجردی هم اشتباهه من هیچ وقت بابت این کار پشیمون نیستم حداقلش وجدان خودم راحته که پاک بودمو کاری نکردم فقط باید قبل از ازدواج مطالعه داشت و چشم و گوش بسته نبود

مامان فسقلی جون 
بخدا از رو اجبار بود وگرنه من ۶ ماه پافشاری میکردم که اصلا کاری نکنه اخرین بار کلی سرم غر زد ودعوا ک ...

پسرارو نمیشه نگه داشت الان خیلیا تو دوران عقد بکارتشونو از دست میدن   منم گفتم عیبی نداره من خیلی پا فشاری نکردم گفتم دیگه عقدیم اخر که این اتفاق میوفته  بع اخلافا بعدش فکر نمیکردم 

عزیزم دوستی تو دوران مجردی هم اشتباهه من هیچ وقت بابت این کار پشیمون نیستم حداقلش وجدان خودم راحته ک ...

اره کاش قبل ازدواج خیلی چیزارو بهمون یاد میدادن 

پشیمونم با کسی دوست نشدم چوم بغد ازدواج فهمیدم شوهرم یکیو خیلی دوست داشتع خیلی سرش اذیت شدم چون چتاشو داشت یسری اتفاقت حالا افتادو...  خب میگم اگه منم دوست میشدم راحتر این موضوع رو درک میکردم 

الان دیشب که دید ناراحت شدم کلی بوس وبغلم کرد که این مال گذشته اس و تو الان خیلی خوب شدی منظورش ار ن ...

ببین مردا همشون چیزی رو که دوس ندارن رو میگن ولی ما زنا خیلی خودداری میکنیم در این موارد! یکم رک حرف زده که به نظرم بلد نبوده وگرنه خواستشو گفته و همونطورم که گفته مال گذشته بوده تو میتونستی در جوابش بگی خب به این دلیل بوده که من قبلا با هیچ پسری ارتباط نداشتم و این یه ارزش محسوب میشه اینطوری اونم فکرش میره سمت نجابتت.. اون اگه قصد جدا شدن داشت که نمیرفت سراغ عروسی

ببین مردا همشون چیزی رو که دوس ندارن رو میگن ولی ما زنا خیلی خودداری میکنیم در این موارد! یکم رک حرف ...

الان قصد جدا شدن نداره ولی حرف واقعا دلمو شکست اون میدونه من چطور ادمیم من فقط ساده بودم  خیلی ناراحت شدم وقتی گفت تا ۴ ماه عقد به بودن باهام شک دارهو از اونطرف نشون میداد که دوسم داره الان دیگه نمی تونم باورش کنم احساس میکنم همش داره الکی اینا رو بهم میگه دقیقا مثل سابق

مامان فسقلی جون