[QUOTE=310099105]الان چی شده مگه رفتاری کرده که نشان دهنده تنفرش از شما هست . دیسب داشتیم درباره اوایل عقد بحث میکردیم من اولاش چیزی حالیم نبود از رابطه زیاد اونم همش تو سرم میزد ولی بخدا کلی مطالعه کردم ویاد گرفتم کاری نموند که نکنم بعد اون میگه من گفتم اگه تا اخرش اینجوری بمونه نمیخامش بعد برمیگرده بهم میگه تو حاضری با کسی که چیزی از رابطه نمیدونه ادامه بدی
یه خونه داره بالا خونه باباش ولی اصلا به اسمش نیست ماشینم داره گفت بعد عقد هم بیکار نمیمونه خانوادش ادمای خوبین اصلا کاری به پول ندارم الان برام مهم هم نیست چیزی که دلمو شکسته اینه که چرا میدونست از بودنش باهام مطمئن نیست ولی بهم نمیگفت و مدام از م سواستفاده میکرد چرا خودشو عاشقم نشون میداد چرا گذاشت منم عاشقش شم
یه خونه داره بالا خونه باباش ولی اصلا به اسمش نیست ماشینم داره گفت بعد عقد هم بیکار نمیمونه خانوادش ...
الان دیشب که دید ناراحت شدم کلی بوس وبغلم کرد که این مال گذشته اس و تو الان خیلی خوب شدی منظورش ار نظر رابطه وایناس ولی اصلا دلم باهاش صاف نشد احساس کردم همه ی این مدت گول خوردم و فقط منو به خاطر رابطه کنارش نگه داشته واقعا منو نمیخاد
[QUOTE=310100361]جواب سوالت که میگی چرا خودشو عاشقم نشون داد که معلومه وگرنه گولت نمیزد تو عقد بکارتتو بگیره من تا ۶ ماه بکارت داشتم همین یه ماه اخر به خاطر اصرار خودش از دس دادمش هر موقعه امتناع میکردم دعوا میشد وقهر میکرد بعد کاری که نباید میشد و کرد