mnbvcxzasdfg مدیر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 3118 عنوان گول زدن | مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 78 پست اگه بفهمین کسی به دروغ بهتون گفته دوستتون داره چیکار میکنین مامان فسقلی جون 1402/06/23 | 12:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عمه_شیطون_آینده عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 1939 الان من به غلط کردن افتادم دیشب نمی دونم چطوری از دهنش پرید اینو گفت من از ازدواج ورابطه چیز زیادی ح ... فقط میتونم بگم که اگ عکسی چیزی دستش نداری فقط سرویسش کن ... ببین در حد توانت حالا ک اونو گفته پدرشو درار بهشتی که خوباش شما باشین جهنمشو میپرستم :)
mnbvcxzasdfg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 3118 به غلط کردن میوفته ... زمانبره ولی تضمینیه ببین چیکارش میکنم بزار اول باهاش ازدواج کنم بعد نابودش میکنم و میرم حتی اگه مجبوربشم خودمو بکشم ولی براش زندگی نمیزارم مامان فسقلی جون
mnbvcxzasdfg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 3118 فقط میتونم بگم که اگ عکسی چیزی دستش نداری فقط سرویسش کن ... ببین در حد توانت حالا ک اونو گفته پدرشو ... عزیزم شوهرمه چیزی به عروسی نمونده گولم زد وبکارتمو تو عقد گرفت مامان فسقلی جون
عمه_شیطون_آینده عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 1939 ببین چیکارش میکنم بزار اول باهاش ازدواج کنم بعد نابودش میکنم و میرم حتی اگه مجبوربشم خودمو بکشم ولی ... دختر چرا جوونی تو میخای برای یه بی لیاقت که لیاقتش هموناایی ان ک به هزار تا نیت بیان سمتش بکنن ازش برنه این جور پسرا کم نیستن که هوا برشون میداره فک میکنن خبریه یا ع* خاصین اگرم میخای دوستیتو ادامه بده تو همون موقع ضربه تو بزن نزار رسمی شه بهشتی که خوباش شما باشین جهنمشو میپرستم :)
mnbvcxzasdfg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 3118 شوهرای دیگه به دروغم نمیگن ، باز این خوب بوده حفظ ظاهر میکرده . ای کاش هیچوقت بهم نمیگفت که دوسم داره من خنگ باورم شده بود همیشه عذاب وجدان داشتم که اون خیلی باهام خوبه به خاطر همین هر چی میخواستو بهش میدادم خاک تو سرم که اینقد نفهم بودم مامان فسقلی جون
عمه_شیطون_آینده عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 1939 عزیزم شوهرمه چیزی به عروسی نمونده گولم زد وبکارتمو تو عقد گرفت عه فک کردم رلین 😐 بازم نمیدونم الان بهتره اونموقعس بهشتی که خوباش شما باشین جهنمشو میپرستم :)
mnbvcxzasdfg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 3118 دختر چرا جوونی تو میخای برای یه بی لیاقت که لیاقتش هموناایی ان ک به هزار تا نیت بیان سمتش بکنن ازش ب ... عزیزم دوستم نیست شوهرم اگه باهاش ازدواج نکنم نمی تونم طلاق هم بگیرم الان برم دادگاه بفرستم واسه گواهی بکارت متوجه میشن دختر نیستم ابروم میره مامان فسقلی جون
mnbvcxzasdfg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 3118 عزیزم دوستم نیست شوهرم اگه باهاش ازدواج نکنم نمی تونم طلاق هم بگیرم الان برم دادگاه بفرستم واسه گواه ... حداقل بعد عروسی فرق میکنه مامان فسقلی جون
عمه_شیطون_آینده عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 1939 عزیزم دوستم نیست شوهرم اگه باهاش ازدواج نکنم نمی تونم طلاق هم بگیرم الان برم دادگاه بفرستم واسه گواه ... من تو پست بعدیش فهمیدم شوهرته عزیزم ولی خب بازم میگم ارزش خودتو در هر شرایطی به خاطر اون نیار پایین اونیک باید عذاب بکشه اونه نه تو بهشتی که خوباش شما باشین جهنمشو میپرستم :)
نسرین1657 عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 20888 ای کاش هیچوقت بهم نمیگفت که دوسم داره من خنگ باورم شده بود همیشه عذاب وجدان داشتم که اون خیلی باهام ... الان چی شده مگه رفتاری کرده که نشان دهنده تنفرش از شما هست . نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .
mnbvcxzasdfg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 3118 عه فک کردم رلین 😐 بازم نمیدونم الان بهتره اونموقعس نه بابا من تا حالا به یکی چپم نگاه نکردم اون اولین مرد تو زندگیم بود به خاطر همین سادگیم بازیم داد مامان فسقلی جون
sevo عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 5973 [QUOTE=310097698]عزیزم شوهرت قدرتو ندونه مطمئن باش کس دیگه ای هس که قدرتو بدونه من شوهرم بگه ن ... تاوانشو میده مطمئن باش 💔 شوخی نیس که با احساس بقیه بازی کنی آقایون درخواست دوستی ندین زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
mnbvcxzasdfg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 3118 من تو پست بعدیش فهمیدم شوهرته عزیزم ولی خب بازم میگم ارزش خودتو در هر شرایطی به خاطر اون نیار ... اگه خانوادم بفهمن الان بکارت ندارم اونا هم منو نمیخان مامان فسقلی جون
sevo عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 5973 ازدواجتون سنتی بود؟ یا قبلا عاشق هم بودین؟ آقایون درخواست دوستی ندین زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
عمه_شیطون_آینده عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 1939 اگه خانوادم بفهمن الان بکارت ندارم اونا هم منو نمیخان حداقل مال و اموالشو بگیر کم کم تو زندگیت یعنی سعی کن ی کار کنی ی خونه به نامت بخوره هر جور ک شده بهشتی که خوباش شما باشین جهنمشو میپرستم :)