2777
2789

[QUOTE=310099105]الان چی شده مگه رفتاری کرده که نشان دهنده تنفرش از شما هست . دیسب داشتیم درباره اوایل عقد بحث میکردیم من اولاش چیزی حالیم نبود از رابطه زیاد اونم همش تو سرم میزد ولی بخدا کلی مطالعه کردم ویاد گرفتم  کاری نموند که نکنم بعد اون میگه من گفتم اگه تا اخرش اینجوری بمونه نمیخامش بعد برمیگرده بهم میگه تو حاضری با کسی که چیزی از رابطه نمیدونه ادامه بدی

مامان فسقلی جون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐 دقیقا چرا بش بله گفتی؟

یه خونه داره بالا خونه باباش ولی اصلا به اسمش نیست ماشینم داره گفت بعد عقد هم بیکار نمیمونه خانوادش ادمای خوبین اصلا کاری به پول ندارم الان برام مهم هم نیست چیزی که دلمو شکسته اینه که چرا میدونست از بودنش باهام مطمئن نیست ولی بهم نمیگفت و مدام از م سواستفاده میکرد چرا خودشو عاشقم نشون میداد چرا گذاشت منم عاشقش شم 

مامان فسقلی جون 
یه خونه داره بالا خونه باباش ولی اصلا به اسمش نیست ماشینم داره گفت بعد عقد هم بیکار نمیمونه خانوادش ...

جواب سوالت که میگی چرا خودشو عاشقم نشون داد که معلومه وگرنه گولت نمیزد تو عقد بکارتتو بگیره 

بهشتی که خوباش شما باشین جهنمشو میپرستم :) 
یه خونه داره بالا خونه باباش ولی اصلا به اسمش نیست ماشینم داره گفت بعد عقد هم بیکار نمیمونه خانوادش ...

الان دیشب که دید ناراحت شدم کلی بوس وبغلم کرد که این مال گذشته اس و تو الان خیلی خوب شدی منظورش ار نظر رابطه وایناس ولی اصلا دلم باهاش صاف نشد احساس کردم همه ی این مدت گول خوردم و فقط منو به خاطر رابطه کنارش نگه داشته واقعا منو نمیخاد 

مامان فسقلی جون 

[QUOTE=310100361]جواب سوالت که میگی چرا خودشو عاشقم نشون داد که معلومه وگرنه گولت نمیزد تو عقد بکارتتو بگیره من تا ۶ ماه بکارت داشتم همین یه ماه اخر به خاطر اصرار خودش از دس دادمش هر موقعه امتناع میکردم دعوا میشد وقهر میکرد بعد کاری که نباید میشد و کرد

مامان فسقلی جون 
[QUOTE=310099105]الان چی شده مگه رفتاری کرده که نشان دهنده تنفرش از شما هست . دیسب داشتیم درباره اوا ...

با این حرفها و افکار زندگی رو برای خودت جهنم نکن بشین زندگیت رو بکن ، خیال نکن اگر ازش جدا شدی بهتر میشه و میبرنت توی حوض عسل و انگبین . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

با این حرفها و افکار زندگی رو برای خودت جهنم نکن بشین زندگیت رو بکن ، خیال نکن اگر ازش جدا شدی بهتر ...

نه عزیزم همچین فکری نکردم اگر حرف از طلاق بزنم اولشه خانوادم منو نابود میکنن فقط دعا میکنم که بمیرم که دست به خود کشی نزنم و تو اون دنیا برم جهنم 

مامان فسقلی جون 
عزیزم  

منم با کسی نبودم مجردی ولی کاش بودم  

منم بخاطر اینکه بکارتمو از دست دادم دوست ندارم زیاد پیگیرچیزی بشم 

منم بعد ازدواج فهمیدم خیلی حرفا دروغ بودو اونطوری که باید دوسم نداره   و قشنگ درکت میکنم همش دلم میخپاد ی روزی ازش انتقام بگیرم

منم با کسی نبودم مجردی ولی کاش بودم   منم بخاطر اینکه بکارتمو از دست دادم دوست ندارم زیاد پیگی ...

تو عقد ازدست دادی خیلی اشتباه کردم من بزرگترین اشتباه زندگیمو انجام دادم با این کار البته خودش هم منو گذلشت لا منگنه

مامان فسقلی جون