2777
2789
الان من به غلط کردن افتادم دیشب نمی دونم چطوری از دهنش پرید اینو گفت من از ازدواج ورابطه چیز زیادی ح ...

فقط میتونم بگم که اگ عکسی چیزی دستش نداری فقط سرویسش کن ... ببین در حد توانت حالا ک اونو گفته پدرشو درار 

بهشتی که خوباش شما باشین جهنمشو میپرستم :) 
به غلط کردن میوفته ... زمانبره ولی تضمینیه 

ببین چیکارش میکنم بزار اول باهاش ازدواج کنم بعد نابودش میکنم و میرم حتی اگه مجبوربشم خودمو بکشم ولی براش زندگی نمیزارم

مامان فسقلی جون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میتونم بگم که اگ عکسی چیزی دستش نداری فقط سرویسش کن ... ببین در حد توانت حالا ک اونو گفته پدرشو ...

عزیزم شوهرمه چیزی به عروسی نمونده گولم زد وبکارتمو تو عقد گرفت 

مامان فسقلی جون 
ببین چیکارش میکنم بزار اول باهاش ازدواج کنم بعد نابودش میکنم و میرم حتی اگه مجبوربشم خودمو بکشم ولی ...

دختر چرا جوونی تو میخای برای یه بی لیاقت که لیاقتش هموناایی ان ک به هزار تا نیت بیان سمتش بکنن ازش برنه 

این جور پسرا کم نیستن که هوا برشون میداره فک میکنن خبریه یا ع* خاصین 

اگرم میخای دوستیتو ادامه بده تو همون موقع ضربه تو بزن نزار رسمی شه 

شوهرای دیگه به دروغم نمیگن ، باز این خوب بوده حفظ ظاهر میکرده .

ای کاش هیچوقت بهم نمیگفت که دوسم داره من خنگ باورم شده بود همیشه عذاب وجدان داشتم که اون خیلی باهام خوبه به خاطر همین هر چی میخواستو بهش میدادم خاک تو سرم که اینقد نفهم بودم

مامان فسقلی جون 
دختر چرا جوونی تو میخای برای یه بی لیاقت که لیاقتش هموناایی ان ک به هزار تا نیت بیان سمتش بکنن ازش ب ...

عزیزم دوستم نیست شوهرم اگه باهاش ازدواج نکنم نمی تونم طلاق هم بگیرم الان برم دادگاه بفرستم واسه گواهی بکارت متوجه میشن دختر نیستم ابروم میره 

مامان فسقلی جون 
عزیزم دوستم نیست شوهرم اگه باهاش ازدواج نکنم نمی تونم طلاق هم بگیرم الان برم دادگاه بفرستم واسه گواه ...

من تو پست بعدیش فهمیدم شوهرته عزیزم 

ولی خب بازم میگم ارزش خودتو در هر شرایطی به خاطر اون نیار پایین اونیک باید عذاب بکشه اونه نه تو 

ای کاش هیچوقت بهم نمیگفت که دوسم داره من خنگ باورم شده بود همیشه عذاب وجدان داشتم که اون خیلی باهام ...

الان چی شده مگه رفتاری کرده که نشان دهنده تنفرش از شما هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عه فک کردم رلین 😐  بازم نمیدونم الان بهتره اونموقعس

نه بابا من تا حالا به یکی چپم نگاه نکردم اون اولین مرد تو زندگیم بود به خاطر همین سادگیم بازیم داد

مامان فسقلی جون 
[QUOTE=310097698]عزیزم شوهرت قدرتو ندونه مطمئن باش کس دیگه ای هس که قدرتو بدونه  من شوهرم بگه ن ...

تاوانشو میده مطمئن باش 💔 

شوخی نیس که با احساس بقیه بازی کنی

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
من تو پست بعدیش فهمیدم شوهرته عزیزم  ولی خب بازم میگم ارزش خودتو در هر شرایطی به خاطر اون نیار ...

اگه خانوادم بفهمن الان بکارت ندارم اونا هم منو نمیخان

مامان فسقلی جون 
اگه خانوادم بفهمن الان بکارت ندارم اونا هم منو نمیخان

حداقل مال و اموالشو بگیر کم کم تو زندگیت یعنی سعی کن ی کار کنی ی خونه به نامت بخوره هر جور ک شده