2777
2789
صد در صد دروغ

نه عزیزم راسته.

ببین فامیلای شوهرم کلا نخبه و مخ هستن.منم باور نمیکردم اما به چشمم دیدم.

برادر شوهرم واقعا تو دانشگاه عالی بود و معدل الف بعد که تموم کرد دانشگاهش رو دو تا از استادای بزرگ اون دانشگاه معرفی به کارش کردن مهندسی خونده بود وبه چند جا نامه نوشتن و معرفی به کارشد و یه جای خوب انتخاب کرد و مشغول به کاره حقوقش عالیه.

یاشاسین آذربایجان💓✌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدیر گروه مون گف معرفی میکنیم

اگه مدیر گروه گفته که شاید خودش همچین کاری بکنه دمش گرم،بعد با فارغ التحصیلای دانشگاهتون هم در ارتباط باش ببین حرف مدیر گروه چقدر راسته

ولی در حالت کلی اینجور نیست‌ که معدل الف ها رو ببرن سر کار

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
نه عزیزم راسته. ببین فامیلای شوهرم کلا نخبه و مخ هستن.منم باور نمیکردم اما به چشمم دیدم. برادر شوه ...

من خودم معدل الفم و با قطعیت میگم دروغه . مگر اینکه با استادا رفیق باشی یا رشوه بدی که اونم نیازی به معدل الف بودن نداره. اگه همچین چیزی بود اینهمه نخبه نمیرفتن خارج از کشور 

من خودم معدل الفم و با قطعیت میگم دروغه . مگر اینکه با استادا رفیق باشی یا رشوه بدی که اونم نیازی به ...

نمیدونم من چیزی که دیدمو گفتم عزیزم.ولی خب تا بوده همین بوده که نخبه ها رو معرفی به کار میکنن برای جلوگیری از فرار مغزها.

اما خب همه هم قبول نمیکنن و قانع نیستن و تصمیمشون رفتنه چون اونجا جای پیشرفت زیاده.

خیلیا هم شناخته نمیشن یا شاید مثل شما باشن و شانس نیارن.البته فکر میکنم برای پسرا این گزینه بیشتر باشه.چون معمولا به قول شما شاید رابطشون با استادای مرد بهتر باشه.

یاشاسین آذربایجان💓✌