2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا بی کی نی نوره خوبه . حالا کارخونه ای بدون بو هم هست گرچند خواص نوره بیش تره ولی مثلا پودر بهداشتی موبر هرمودر ( ضد حساسیت) از داروخانه بگیر دعام کن . باید با یکم اب ترکیب کنی و مثلا با چوب بستنی بزنی ( تو یه لیوان یکبار مصرف میتونی موادو آماده کنی. بعد چند دقیقه که موها حالا فر گرفت با همون چوب بستنی که یکم خیسش میکنی امتحان کن ببین موها کنده میشه که بعد همه رو بشوری و روش بکشی . خیلی راحت و سریع

وگرنه اپیلیدی اینا نمیشه . پودر بهداشتی از همه چی بهتره عزیزم

همکلاسیم با موچین میگفت برمیداره

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

وای نع پودر بهداشتی موبر هرمودر پس برا چیه . تمیز و یکدست . تازه اون نوره اصل هم که میگم برای عفونت و اینا هم عالیع کلی خواص داره میگن مثل شیمی درمانی بدن میمونه

ان شاالله همه سلامت باشن ولی خب کارخونه ای هم هست بدون بو و اینا همون مارک هرمودر. ضدحساسیت نوشته.

کلاس آرایشگری می رفته اونجا تمرین میکرده

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

برا بی کی نی نوره خوبه . حالا کارخونه ای بدون بو هم هست گرچند خواص نوره بیش تره ولی مثلا پودر بهداشت ...

و اینکه اب کم کم اضافه کن نه باید سفت باشه مواد نه ابکی مثل ماست باید بشه . یکم اب (خیلی کم) بریز و هم بزن . ببین چجوره.