2777
2789
عنوان

دعاهای مادرم😔اشک های مادرم 😔

870 بازدید | 64 پست

من تو عقدم ولی به اختلاف خوردیم . شوهرم قهر چند ماه 

ن میاد جلو ن عقب 

مادرم خیلی ناراحته . خیلی گریه میکنه . بخدا اینقد مامانم ناز بود یهو تو چند ماه پیر شد 

همش دست به دعاس برا من . یواشکی گریه میکنع

میفهمم وقتایی ک میره حموم چقد التماس خدا میکنه

😭

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

خودممم  خسته شدم . خاسم برم شکایت کنم .

مامانم نمیزاره میگ ن دوس ندارم جدا شی

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خانواده ها باهم حرف نمیزنین تا مشکل حل بشه

نشستین منتظر آقا ببینید کی هوس میکنه برگرده

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

امشبم رفت بیرون شمع خرید روشن کرد . یهو گریم گرف 

مامانم کوچیکی یتییم شد . داغ برادرای جوونشم دید 

خیلی دلشکستس . بمیرم براش 🥺🥺

خودممم  خسته شدم . خاسم برم شکایت کنم . مامانم نمیزاره میگ ن دوس ندارم جدا شی

مشکل سر چیه عزیزم ؟ خب یک بزرگتری صدا کنین بیاد تکلیفو روشن کنه. 

اگه شوهرت مشکل جدی داره جدا شدن که عیبی نداره 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

دقیقاً مادرت برای چی گریه می‌کنه خیلی راحت جدا شو طلاقتو بگیر تموم شه بره شما که نه ازدواج کردی نه بچه داری

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
دعواتون سر چی بوده؟

دخالت دوبهم زنی اطرافیان . شوهرمم باور کرد 

اومد بحث کرد با من 

خیلی این اتفاق افتاد 

منم عصبی شدم با اونا ک دخالت کردن بحثم شد . 

توسط این متاسفانه شوهرم تو کارش به مشکل خورد . دردسر اومد براش

از چشم من میبینه .

خودممم  خسته شدم . خاسم برم شکایت کنم . مامانم نمیزاره میگ ن دوس ندارم جدا شی

چقدر مامانت از خودگذشته اس 

تمومش کن راحت شو 😑 تا کی میخواید عذاب بکشید

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰