2777
2789
عنوان

عقد طولانی

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 66 پست
چقدر طولانی 😶من از شوهرم دور باشم زرتو زرت دعوامون میشه شما بحثتون نمیشه اینجوری بلاتکلیف

نه عزیزم ما از هم دور نیستیم همو هر روز میبینیم هفته ای یکی دوبار پیش همیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی وقتی اونطوری کارای سختی داره دعوت میکنه میرم مثلا فردا گفته مهمون میاد از جای دور بیا توروهم ...

چه پررو

چرا قبول میکنی

یه بار قشنگ جوابشو بده 

عجب آدمهایی پیدا میشن

🇮🇷🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بله عزیزم دی ماه میشه ی سال  حرف اقوام بیهوده هست ولشون کن  کلا اگه دست من باشه عروسی نم ...

مادرشوهر قبل عروسی راحت تر می‌تونه میونه رو شکر آب کنه به اینم حواست باشه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

منم ۴سال عقد بودم ولی خونه مگه چند سال طول می‌کشه ساخته بشه؟

چطور تحمل کردی خدایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من 9 ماهه عقدم برج 7 میرم سر خونه زندگیم دارم دیگه دیونه میشم البته ماهم همه تو فامیلمون 3 سال یا 2 سال عقد بودن ( به خاطر خرید جهیزیه نه این که رسم داشته باشیم اینقدر عقد باشیم ) یعنی من اولین نفرم اینقدر زود میخام عروسی کنم

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
اگه خودت از الان جلوشو نگیری بعد بیست سالم که عروسی کنی همین آش و همین کاسه است

میدونی دیگه دلم نسبت به همشون شکسته من هنوز هیجده سالم بود نباید اونطوری میکردن باهام وقتی که به شغل مناسبی رسیدم منم بدترین انتقام رو میگیرم هم از نامزدم هم از اونا 

چه پررو چرا قبول میکنی یه بار قشنگ جوابشو بده  عجب آدمهایی پیدا میشن

واقعا اره خیلی پررو عه هنوز به مادرم میگه دخترت کار بلد نیست یکی نیست بگه بدبخت خودمو زدم به تنبلی بیشتر از این کار نکشی 

انگار همبالشم 

حاضر بودم ده سال عقد میموندم ولی بعدش میرفتم خونه خودم. انقدر که تو اسباب کشیا اذیت میشم 

منم خیلیا اینو بهم همینو میگن دعا کن زودتر ساخته شه عروسی بگیریم