2777
2789
عنوان

عقد طولانی

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 66 پست
شما هم نامزدین؟  چندوقتع؟  من یکم نگران حرف اقوامم دوست ندارم بگن عقد یا میبیننم میگن کی ع ...

بله عزیزم دی ماه میشه ی سال 

حرف اقوام بیهوده هست ولشون کن 

کلا اگه دست من باشه عروسی نمیکنم ده بیست سالی نامزد میمونم از دست مادر شوهرم 

دوتا اتاقش بیارید بالا برید بشینید سر خونه زندگیتون

ننمیشه چون اول اینمه خودم اینجوری راحت نیستم یکی هم اینکه چجوری میشه دوتا اتاق ساخت بعد بقیش ساخت؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عزیزم مشکلت چیه باهاشون؟ 

زیاداذیتم می‌کنه انگار بچه. راهیم اینور بدو اونور بدو خدا نکنه کاری کنه رب اینا بپزه یا خونه تکونی کنه پله های دو طبقه هزار بار ادمو بالا پایین میکنه آخرشم میگه دستت درد نکنه هیچ کاری نکردی واسمون کمک نکردی 😐

باهاشون خیلی رفت آمد داری؟ 

نه ولی وقتی اونطوری کارای سختی داره دعوت میکنه میرم مثلا فردا گفته مهمون میاد از جای دور بیا توروهم ببینن من که می‌دونم واسه ی کار دعوتم می‌کنه وگرنه چیزی که به نفع خودش باشه رو نمیکنه 

چقدر طولانی 😶من از شوهرم دور باشم زرتو زرت دعوامون میشه شما بحثتون نمیشه اینجوری بلاتکلیف

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

نه بعد عروسی دیگه شروع می‌کنه همون‌طور که کم کم شروع کرده تهمت ها و افترا هاشو

اگه خودت از الان جلوشو نگیری بعد بیست سالم که عروسی کنی همین آش و همین کاسه است

و خدایی که بشدت کافیست......

حاضر بودم ده سال عقد میموندم ولی بعدش میرفتم خونه خودم.

انقدر که تو اسباب کشیا اذیت میشم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
کی عروسیتونه؟ 

من فعلا جهاز اینا آماده نیست حالا حالا ها نامزدم 

ولی میخام به فکر زندگی خودم باشم برم خیاطی یاد بگیرم وقتی که تونستم به کار خوبی برسم جدا شم ازش فعلا نمیخام عروسی کنم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792