2777
2789
عنوان

عقد طولانی

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 66 پست
واقعا اره خیلی پررو عه هنوز به مادرم میگه دخترت کار بلد نیست یکی نیست بگه بدبخت خودمو زدم به تنبلی ب ...

عجب

شما رو ساده گیر آورده

مادرتونم ساده است 

بگو نوکر بابات سیا بود

اگه الان جلوشو نگیری تا آخر عمر باید بسوزی

حتما مادر شوهر خودش همینجوری بوده عقده ای شده

🇮🇷🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

عجب شما رو ساده گیر آورده مادرتونم ساده است  بگو نوکر بابات سیا بود اگه الان جلوشو نگیری تا ...

نه اصلا اینطوری نبوده زندگیش مادر شوهرش که مادر بزرگ نامزدم میشه عین پروانه دور سرش می‌چرخه ولی نمی‌فهمه چونکه لیاقت نداره ماهی یبار فقط می‌ره خونه مادر شوهرش 

ولی از بس خوبه همون مادر بزرگه من عوض اینکه برم خونه اینا هر روز با نامزدم میریم بهشون سر می‌زنیم ولی علاقه نداریم بریم خونه مادر شوهرم 

واقعا یه اعجوبه جادوگریه که همتا نداره روزش با جادو و دعا نویسی میگذره همه خونش یه دعا گذاشته الکی میگه دعای دزد و دعای گرمی خانواده هست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه اصلا اینطوری نبوده زندگیش مادر شوهرش که مادر بزرگ نامزدم میشه عین پروانه دور سرش می‌چرخه ولی نمی‌ ...

ای بابا 

سعی کن عزیزم هر چقدم طول میکشه خونه جدا بگیرین

اصلا باهاش همخونه نشین

این دیگه اعجوبه است

ای کاش یک عروس دور از جون شما سلیطه گیرش میفتاد حرص من خالی میشد😂😂😂😂🤣

بخدا عصبی شدم

از کاراش

🇮🇷🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خانوادم با اینکه جهازم آمادس و اینکه منو شوهرم هردو ۲۲سالمونه بهم میگن صبرکن تا خونه ساخته شه و راحت ...

خوب پس زیاد فکر و خیال نکن من خودم سه سال نامزد بودم بعد اخر خونه خریدیم عروسی کردیم توام صبر کن لطفا اگه تا الان رابطع نداشتی لطفاااااا ازین ببعدم مراقب خودت باش،به خاطر خودت میگم ک دچار استرتس نشی،اگه داشتی هم ک زیاد بهش فکر نکن و استرس نکش