2777
2789
عنوان

عقد طولانی

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 66 پست

خوبه که گلم خونه صوهر همچین آش دهنسوزیم نیست.الان هم پارتنر داری هم مسئولیت نداری فقط هرازگاهی میرید سر قرار و گردش.خیلی خونه هم نرید لوس میشه.

الان انگار دوست پسرته مدل خارجیش که رابطه ام دارید بدکن هیچ مسئولیتی.تا میتونی از این دوران لذت ببر به چیزای الکی گیر نده.طرفت خوب بشناس و سبک سنگین کن و رو پیشرفت شخصیت تمرکز کن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خیلیا اینو بهم همینو میگن دعا کن زودتر ساخته شه عروسی بگیریم

خوش بحالت من چون قبول نکردم با مادر شوهرم اینا زندگی کنم با اینکه سه تا خونه دارن ولی میگه برید تا وقتی که خودتون بخرید خونه بسازید

خوش بحالت من چون قبول نکردم با مادر شوهرم اینا زندگی کنم با اینکه سه تا خونه دارن ولی میگه برید تا و ...

عزیزم بهترین کار اینه شوهرت بکشی طرف خودت و هفته ای یبار بری خونشون و اونجا هم رفتی کلا در حد شستن ظرفای شامت بشوری و همین اینجوری اوناهم توقعشون رو میارن پایین و اینکه اصلا اصلا حرف بقیه برات مهم نباشه حتی اگه جلوتم گفتن بی محلی کن سخته ولی شدنیه یکی دوماه اینجوری پیش یرو دیگه زندگیت میفته روی روال اصلا اصلا هک باشوهرت دعوا نکن همه ی شوهرا از غر زدن فرارین مخصوصا اگه درباره خونوادشون باشه 

عزیزم بهترین کار اینه شوهرت بکشی طرف خودت و هفته ای یبار بری خونشون و اونجا هم رفتی کلا در حد شستن ظ ...

عزیزم نامزدم رو میندازه به جونم اونقدر میگه اونم میاد دعوا می‌کنه و کتک میزنه یه هفته پیش به مادرم میگفتن دخترت کار بلد نیست طلاقش می‌دیم منم که از خدامه همین کار رو بکنن 

راستی یه چیزی هم بگم همش داخل همه کابینت هاش دعا هست منم بدم میاد از آدم اونطوری هروقتم پیدا کنم. میگه دعای خونه هست گذاشته ام دزد نیاد 

عزیزم بهترین کار اینه شوهرت بکشی طرف خودت و هفته ای یبار بری خونشون و اونجا هم رفتی کلا در حد شستن ظ ...

هر وقت هم نامزدم باهاش دعوا کنه یا بحث می‌کنه به مادرم زنگ میزنه میگه پسرم اعصابش خراب شده دخترتو نمیخاد حتما بزور باهاشه پسرم اینطوری فشاری شده😐☹️

چطور تحمل کردی خدایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من 9 ماهه عقدم برج 7 میرم سر خونه زندگیم دارم دیگه د ...

نه عقد ما طولانی بود اونم بخاطر مسکن

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️