2777
2789
عنوان

فوبیای گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 43 پست
اووووووف ببین لذتی که تو دوستی با گربه ها هست توی دوستی با آدم ها نیست  من همیشه مثل یه موش از ...

آخه این خیلی گنده و نچسبه بچه گربه قبلا بود تو ساختمون انقدر ناز بودن داشتم باهاشون اوکی میشدم که رفتن متاسفانه و این گنده بک اومد

آخه این خیلی گنده و نچسبه بچه گربه قبلا بود تو ساختمون انقدر ناز بودن داشتم باهاشون اوکی میشدم که رف ...

شما یه کاری کنین 

شبونه برین ظرف غذاشو بندازین سطل آشغال هرشب اینکارو کنین تا دیگه تو راه پله نذارنش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسایه نابینا بهتر نبود باردار نشه؟ اون بچه چه گناهی داره مادر نابینا داره و ژنتیک ناقص ؟

وا خب بچه دوست دارن ینی چی این حرف شما حامی حقوق گربه هستی اونوقت به یه خانوم نابینا حق بچه دار شدن نمیدی فقط چون نابیناس طفلک

قربونت انقدر احساساتی رفتار نکن حتی اون بچه ای که سالمه هم ژن نابینایی رو در خودش حمل میکنه و ممکنه ...

آخه بچه اولش کاملا سالمه شاید دلش به حال بچه سوخته که هم پدر نابینا داره هم مادر نابینا گفته هم بازی براش بیاره 

شما یه کاری کنین  شبونه برین ظرف غذاشو بندازین سطل آشغال هرشب اینکارو کنین تا دیگه تو راه پله ...

اینم خوبه 

چند بار بهش گفتم گربه کوچولو و ناز حداقل بیار ولی شیفته همین گربه نچسبه 

آخه بچه اولش کاملا سالمه شاید دلش به حال بچه سوخته که هم پدر نابینا داره هم مادر نابینا گفته هم بازی ...

یا امام حسیننننن 

جفتشون نابینان؟؟؟؟؟

وای بر من 

بخدا اینا اولی رو هم نباید میاوردن چه برسه دومی 

چه ریسک بزرگی میکنن اینا 

دومی نابینا بشه چی؟؟؟؟؟؟ واییییییییییی مردم چرا اینجوری شدن چرا انقدر بی فکرن 

منم فوبیای گربه دارم 

رفتم پارک

نشسته بودم

حس کردم چیزی کنارمه

نگو تو اون تاریکی شب یه گربه که خیلی هم اهلی شده بود،کنارم‌نشسته بود

انقدر جیغ زدم همه نگام میکردن

واقعا تا چند روز شوک بودم خیلی بد بود خییییلی

من ندیدم گربه به کسی حمله کنه  لابد شما آزاری بهشون رسوندین یا چیزی از شما باعث آزار گربه ها م ...

عزیزم یه زن باردار که داره توخیابون راه میره بنطرت کار به چی میتونه داشته باشه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
اتفاقا این دوستان میگن حمله نمیکنه ولی نن از وقتی حمله و چنگ گربه رو دیدم میترسم گربه برعکس سگ خیلی ...

بله این دوستان ندیدن باورم نمیکنن که حمله میکنه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
ینی چی

میله محافظ جلو در اپارتمان دیدی میزنن؟ از همونا تو راهرو هم جوشکاری میکنن 

میله هاشم باید بهم چسبیده باشه از بینش رد نشن. هرچند شک دارم اینو عملی کنین😂😂 آپارتمانای پزشکی این شکلیه یه واحد مطبه بقیه واحد مسکونی راه پله ها رو جدا میکنن.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
من به خدا تا حالا آسیب به هیچ موجودی نرسوندم حتی همین گربه که متنفرم ازش و دلم میسوزه ولی باید شعورش ...

اره نباید راه بدن داخل ساختمون آپارتمان نشینی این چیزام داره هرکی یه سازی میزنه. یکی تو راهرو لخته یکی گربه بازه ووو

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.