2777
2789
عنوان

فوبیای گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 43 پست
من بشدت فوبیا دارم از وقتی شروع شد که گربه بهم حمله کرد ۸ماهه باردار بودم،یکبار دیگه ام تو بازار بهم ...

من ندیدم گربه به کسی حمله کنه 

لابد شما آزاری بهشون رسوندین یا چیزی از شما باعث آزار گربه ها میشه 

به نظر من گربه ها مهم تر از آدمان😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم گربه رو یوقت اذیت نکنید ناقصش کنید یا بزنیدش واااقعااااا گناه دارن ولی وقتی مزاحمتونه یا جدی ...

فک کن واسه گربه خیابونی غذا میخرن ۷۰۰ تومن بعد اوردنش تو ساختمون خاکبرسرا کلا عادت کرده تو راه پله میچرخه همه آدما نسبت به یه آدم نا بینا ترحم دارن و درک میکننش همسایه نابینا ما به اینا گفت خانومم حامله اس فوبیا داره بازم جمعش که نکردن هیچ نکبتا بیشترم شده دیروز زنگ زدم گربه رو از تو راه پله جمع کنید یه جوری بهش برخورد انگار بچشه مرده شور خودش و گربه شو ببره راحت شیم کل ساختمون ازش

یعنی منم اگه با یه گربه اوکی شم میتونم با بقیه شونم اوکی شم؟

اووووووف ببین لذتی که تو دوستی با گربه ها هست توی دوستی با آدم ها نیست 

من همیشه مثل یه موش از گربه میترسیدم 

الان صدای میو میو میشنوم دلم قنج میره 

من اگه گربه ی همسایمون تو راهرو بود میخوردمش حتمااااا 

یه غذا بهش بده ببین برات چیکار میکنه

گربه نه آزاری داره نه آسیبی به شما میرسونه دوست عزیز  سگ هم نیست که سرو صدا ایجاد کنه شما اذیت ...

اتفاقا چون این گربه خونگی نیست و از سگ بزرگ تره باهاش مشکل دارم وگرنه با بچه گربه ها اوکی ام و غذا میدم و ضمنا گفتم که علاوه بر ما بقیه همسایه هاام ناراضی ان منم با اینکه حالم از گربه و گربه دوستا بهم میخوره ولی آسیبی بهش نزدم 

گربه نه آزاری داره نه آسیبی به شما میرسونه دوست عزیز  سگ هم نیست که سرو صدا ایجاد کنه شما اذیت ...

میترسه خب مگ دست خودشه ؟ببخشید دیگه همه مثل شما ها شجاع نیستن 

هنوزم دیوونه ترین عاشق این شهر منم..... ❤️میشه دعا کنین برام به اونی که میخوام برسم؟؟
اتفاقا چون این گربه خونگی نیست و از سگ بزرگ تره باهاش مشکل دارم وگرنه با بچه گربه ها اوکی ام و غذا م ...

شعورشون در همین حده

هنوزم دیوونه ترین عاشق این شهر منم..... ❤️میشه دعا کنین برام به اونی که میخوام برسم؟؟
فک کن واسه گربه خیابونی غذا میخرن ۷۰۰ تومن بعد اوردنش تو ساختمون خاکبرسرا کلا عادت کرده تو راه پله م ...

همسایه نابینا بهتر نبود باردار نشه؟

اون بچه چه گناهی داره مادر نابینا داره و ژنتیک ناقص ؟

من بشدت فوبیا دارم از وقتی شروع شد که گربه بهم حمله کرد ۸ماهه باردار بودم،یکبار دیگه ام تو بازار بهم ...

اتفاقا این دوستان میگن حمله نمیکنه ولی نن از وقتی حمله و چنگ گربه رو دیدم میترسم گربه برعکس سگ خیلی موجود بی وفا و به درد نخوریه برعکس عاشق سگ هستم که خیلی با وفا و مهربونه

گربه خونگی ـه یا بومی؟؟؟  اگه بومی ـه بخاطر گرما اجازه میدن حتما بیاد داخل ساختمـون.اگه خونگی ...

هرکار میکنم نمیتونم ترسم رو بریزم چند بار اومدم غلبه کنم ولی وحشت دارم ، این گربه نه خونگیه که تمیز باشه و ناز و کوچولو نه بیرونی یه ولگرده که اینا آوردنش تو ساختمون

من کاری به این خانوم ندارم همسایه نابینا کم بدبختی نداره روش ترس گربه هم باشه ولی یه حرومزاده بقول ...

من به خدا تا حالا آسیب به هیچ موجودی نرسوندم حتی همین گربه که متنفرم ازش و دلم میسوزه ولی باید شعورش برسه یه زن حامله نابینا رو درک کنه به قول شما اون خودش کم بدبختی نداره که حالا ترس بیرون رفتن به خاطر گربه ولگرد این بیشعورا رم داشته باشه ما که هرچی بهشون گفتیم به یورشون نبود ولی اون نابینا که گفت و انجام ندادن قابل ترحم تر از اون گربه ولگرد نبود؟

اونی که به گربه بدی میکنه فرزند هر کسی باشه ایشالا بمیره نابود بشه  بعدشم ببخشیدا همسایه ی ناب ...

نابینا حق نداره لذت بچه دار شدن رو تجربه کنه فقط چون نابیناس این همسایه ما یه بچه دیگه داره که اون کاملا سالمه و اینکه اگر حامله نبود هم فوبیا رو داشت اینا باید انقدر بیشعور برخورد میکردن چون فوبیاشون با ماها فرق داره اونم از پرنده میترسه یعنی من هرروز باید عروس هلندی به این نازی رو ول کنم دم خونشون قهوه ای کنه خودشو ؟

بخدا گربه آزاری نمیرسونه به کسی آخه مگه گربه حمله میکنه  مگر اینکه آدم خیلی بدی باشی و اون حی ...

نه عزیزم دیدم که به آدمی که بهش غذا داده چنگ انداخته انقدر این موجود بی وفا و نحسه

نابینا حق نداره لذت بچه دار شدن رو تجربه کنه فقط چون نابیناس این همسایه ما یه بچه دیگه داره که اون ک ...

قربونت انقدر احساساتی رفتار نکن

حتی اون بچه ای که سالمه هم ژن نابینایی رو در خودش حمل میکنه و ممکنه بچه ش یا نوه ش دچار این مشکل بشن 

این حرفم علمیه همینجور الکی نیست 

بعد اونوقت دومی رو هم داره میاره برای لذت مادری؟ 

بخدا نمیدونم چی بگم فقط میدونم اون بچه هاش گناه دارن همین