2777
2789
عنوان

فوبیای گربه

814 بازدید | 43 پست

سلام دوستان روشی بلدید برای بیرون کردن و فراری دادن گربه 

خواهشا حامیان گربه نیان نصیحت این یه فوبیاس مثل بقیه فوبیاها که متاسفانه امثال همسایه احمق ما واسشون سخته درکش تو خونشم نگه داره من اوکیم تو راه پله ولش میکنه همسایه مون نابیناس هم خودش هم همسرش تو گروه گفتن همسر من فوبیا داره و حامله اس گربه رو تو راه پله ول نکنید تو خونه نگه دارید چون بنده خداها بیاد جلوشون نمیبینن و میترسن ولی انقدر شعورشون و فرهنگشون پایینه غذای گربه ای که از تو خیابون آوردن رو مخصوص خریدن گذاشتن تو راه پله گربه بخوره یسره ام داره تو راه پله رژه میره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم گربه رو یوقت اذیت نکنید ناقصش کنید یا بزنیدش واااقعااااا گناه دارن

ولی وقتی مزاحمتونه یا جدی ب اون همسایه تذکر بدین یا غذاشو بیرون بذارین گربهه عادت کنه بره بیرون

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

وای شدیدا درکت میکنم منم فوبیا گربه دارم .

اسمش که بیاد سر سفره نمیتونم غذا بخورم .

من بودم شدیدا برخورد میکردم .

چقدر بی شخصیته همسایه تون

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

گربه نه آزاری داره نه آسیبی به شما میرسونه دوست عزیز 

سگ هم نیست که سرو صدا ایجاد کنه شما اذیت بشین😒 

استانبول زندگی میکردین چیکار میکردین پس؟

اونجا آدمی مثل شما اگه بخواد با گربه های خیابونی چپ نگاه کنه مردم از خجالتش در میان چه برسه به گربه ی خونگی

من بشدت فوبیا دارم از وقتی شروع شد که گربه بهم حمله کرد ۸ماهه باردار بودم،یکبار دیگه ام تو بازار بهم حمله کرد،واسه همین بشدت میترسم،بنظرم اگر تاحالا ازسمت گربه بهشون حمله شده بود،،وای نازی گربه طفلی گربه نمیگفتن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
گربه نه آزاری داره نه آسیبی به شما میرسونه دوست عزیز  سگ هم نیست که سرو صدا ایجاد کنه شما اذیت ...

ولی تابحال دوبار به من حمله کردن،دفعه اول ۸ماهه بارداربودم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

گربه خونگی ـه یا بومی؟؟؟ 

اگه بومی ـه بخاطر گرما اجازه میدن حتما بیاد داخل ساختمـون.اگه خونگی ـه ک دیگه هیچی بلاخره اون واحد ام سهمـی از راه پله و ساختمـون دارند نمیشـه چیزی گفت. 

اون زبون بسته ام داخل راه پله اس ک شما ک ۲۴ ساعت داخل راه پله نیستید.کم کم هم باهاش کنار بیا عزیزم تا کی میخوای بترسی؟! 

گربه نه آزاری داره نه آسیبی به شما میرسونه دوست عزیز  سگ هم نیست که سرو صدا ایجاد کنه شما اذیت ...

من کاری به این خانوم ندارم همسایه نابینا کم بدبختی نداره روش ترس گربه هم باشه

ولی یه حرومزاده بقول خودش مذهبی سم ریخته تو غذا گربه ها یسری اونطوری کشته یسری دیگهم کتک زده پرت کرده بیرون. خدا خوش میاد؟ راست راست هم داره راه میره اسمشه فرزند شهیده. دور دو حرومزاده هاس مثلی. واسمم مهم نیست تعلیق شم ادم عوضی هرجایی و هر قومی میتونه باشه نگفتم همه مذهبیا اینن. خیلی دلم پره..

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
من کاری به این خانوم ندارم همسایه نابینا کم بدبختی نداره روش ترس گربه هم باشه ولی یه حرومزاده بقول ...

اونی که به گربه بدی میکنه فرزند هر کسی باشه ایشالا بمیره نابود بشه 

بعدشم ببخشیدا همسایه ی نابینا بهتر نبود حامله نشه؟ ژن معیوب ادامه دادن داره؟