2777
2789
عنوان

اگ پرستاری قبول بشین میرین؟؟؟

95 بازدید | 8 پست

دولتی یا میمونین پشت کنکور برای پزشکی

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          
نمی دونم بستگی به توانایی و حس و حالم داره  اگر نخوام بمونم پشت میرم پرستاری رو می خونم بعد آز ...

پرستار هستی عزیزم؟

چون اون روشی که گفتی خیلیییییی سخته!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرستار هستی عزیزم؟ چون اون روشی که گفتی خیلیییییی سخته!

نه نیستم 

درسته که تعداد کم میگیرن 

اما رقبا هم کم هستن 

اکثر پرستار ها بعد لیسانس دیگه حس درس خوندن شون میپره 

نه فقد پرستار ها اکثر دانشجو ها این مدلی هستن مخصوصا وقتی بتونن با همون لیسانس کار کنن و درآمد داشته باشن پشت شون باد می خوره 

نه نیستم  درسته که تعداد کم میگیرن  اما رقبا هم کم هستن  اکثر پرستار ها بعد لیسانس ...

شرایطش سخت هست عزیزم 

بحث متقاضی کم نیست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سلام عزیزم میشه راهنماییم کنی 

من دانشجوام از شنبه تا سه شنبه دانشگاه میرم

متاهلم هستم 

قصد دارم که کنکور تجربی بدم بعد ۳ سال 

پایم قوی بود و نمراتمم همش بالا بود 

ولی سال کنکور درس نخوندم رتبم زیاد جالب نشد

بنظرت من روزایی که دانشگاه میرم بتونم ۲ ساعت مفید بخونم

و روزایی هم که خونه هستم ۵ ،۶ ساعت بخونم 

امیدی هست بین ۱۰ هزار تا ۲۰ هزار تجربی بیارم ؟؟ فرهنگیان و پرستاری مد نظرم هست.

خوش اومدی به دنیام دخترکم😍
سلام عزیزم میشه راهنماییم کنی  من دانشجوام از شنبه تا سه شنبه دانشگاه میرم متاهلم هستم&nbs ...

هستتتت

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝