2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 84 پست
از اون اکانت خارج شدت دیگهچند ثانیه ببشتر وقت نمیخواد که میرنه خارج میشه حالا باز حذف ممکنه طول بکش ...

خارج شده اصلا بگیم ی لحظه زده کل برنامه رو پاک کرده هرسه تا اکانتو باهم بعد ب منم تلگرام اصلی رو نشون داده چیزی که از آب زلال پاک تره ینی همون اکانت اصلیش ولی دیگه چرا وقتی من اون شماره رو سیو کردم تو گوشیم برام اکانتی بالا نیومد😐 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو حاملگی تو گوشی شوهرم چتاشونو دیدم مغازه داره شوهرم بهش گفته بود بیا ببینمت و فلان نمیای اینجا دعوا کردم گریه کردم یادم نمیره 6 ماهم بود دخترم بیقراری میکرد تو شکمم 🥺

مهم نیس ثابت کنم مهم اینه برا خودم ثابت شد. بهشم دیشب گفتم گفتم شاید بتونم تحملت کنم ولی دیگه اون بر ...

باز من نشستم برای رلم که سین نکرده با یکی دیگه ریخته رو هم زار میزنم ،خاک برسرم

من چندوقت پیشا یه پست تو اینستا دیدم گوشی های شیائومی قابلیت اینو دارن ک به دوتا گوشی تبدیل بشن،نمیدونم منظورمو متوجه میشی یانه یعنی یه گزینه داره اونو میزنی میره روبرنامه هایی که قایم کردی و برنامه هایی ک میخای کسی نبینه، بعد یه گزینه دیگه داره ازاون حالت خارج میشه ،کاش سیوش میکردم میدیدی دستش واست رو میشد،گوشیشو به هیچ وجه بهش نده ببر گوشی فروشی راهنماییت میکنن چیزی ک من گفتمو

من تو حاملگی تو گوشی شوهرم چتاشونو دیدم مغازه داره شوهرم بهش گفته بود بیا ببینمت و فلان نمیای اینجا ...

دقیقا اینم به طرف گفته بود میشه ببینمت 🥲همین پریشب چت کرده بودنا ولی بطرف گفته بود مجردم🥴

بخاطر دخترم موندم ولی باز بعد زایمان دیدم به یکی پیام داده قیمت س. س ساعتی پرسیده منم میخواستم جمع کنم بره خونه بابام به بابام زنگ زدم بیاد دنبالم ولی گفت بشین زندگیتو بکن اگه یبار دیگه دیدی کاری کرد خودم میدونم باهاش چیکار کنم 😔

من چندوقت پیشا یه پست تو اینستا دیدم گوشی های شیائومی قابلیت اینو دارن ک به دوتا گوشی تبدیل بشن،نمید ...

بله نیاز ب نصب برنامه لانچر دارن گوشی خودم شیائومیه و یکبار این برنامه رو برا امتحان کردنش نصب کردم ولی سرعت گوشیو کم میکنه خیلی از برنامه ها از کار میفته ولی گوشی اون سامسونگه اگه شیائومی بود چون ب گوشی خودم بلدم راحتتر می‌تونستم ته و توشو درارم

خب تو وابستش نیستی

عاشقش بودم چهار سال پاش موندم و همه رو رد کردم بخاطر این بی لیاقت تو روی خانوادم وایسادم نامزد قبلیمم لاشی بود مچ اونم گرفته بودم فک کنم از دست من هیچ مردی آب خوش از گلوش پایین نره. خلاصه که آره من خیلی ساده لوح و احمقم ولی محافظه کارم همیشه برای کوچکترین احتمالات از قبل خودمو آماده میکنم که انقد عذاب نکشم ولی مگه میشه؟ خصوصا طرفت آدمی باشه که اینهمه سال عاشقش بودی و تازه داشتی ب بچه دار شدن باهاش فک میکردی. با هزار امید و آرزو با لباس عروس وارد خونه شدم😭