یعنی خیلی بزرگه؟ خب وزنشم زیاده دیگه چه قد بزرگه مگه؟
اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
اره خیلی بزرگه ولی ب هیکلش میخوره میگن تو ۶ ماه باید ایقدر باشه
حس میکنم نسبت به وزنشه شاید اولین اندازه گیری اشتباه بوده معنولا اینجور وقتا میگن دوهفته بعد بازمبیارش
اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
قربونت برم ترو خدا براش دعا کنید خیلیییی دوسش دارم و بهش و ...
خیرش ببینی عزیزم
سزارین شدی؟
فرزند من هم موقع تولد سرش نسبت به بدنش بزرگ بود بعدبردیم دکتر فوق تخصص کودکان
گفت ببرین بچه را بیمارستان مفید انجا از سرش عکس چتد تا کار دیگه کردن بعد جواب را دید گفت مشکل نداره فرم جمجمه اش این طوریه و بزرگ بشه جز کله گنده ها ست
حس میکنم نسبت به وزنشه شاید اولین اندازه گیری اشتباه بوده معنولا اینجور وقتا میگن دوهفته بعد بازمبی ...
بردم سنو از سرش گرفتن دیزوز بردمش دکتر بعد برگهاشو ی جوری گزاشت رو میز و بهم گفت اینینو دیگا پیش من نیار ببر مغز اعصاب الهی خیر نبینه خیلی بد باهام حرف زد دلمو شکوند