2777
2789
عنوان

دور سر بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2161 بازدید | 47 پست
خوبه که طوریش نیست معلومه بهداشت خیلی حساست کردن ﷽ وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ ...

فدات بشم  اره  بخدا  ۳ ۴ تا دندونام  شکسته تو این چند روز برای عصابمه خیلی اسارس دارم  

وای تررررو خدا راست میگی

جدی میگم الان ببینی پسرمو باور نمیکنی یه روزی میگفتن دورسرش بزرگه خداروشکر همه چیش طبیعیه نترس گلم مولا علی نگهدارش باشه واسه منم دعا کن پسرم سالم بدنیا بیاد اسمش میذارم علی ان شاءالله عاشق این اسمم😍

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات بشم  اره  بخدا  ۳ ۴ تا دندونام  شکسته تو این چند روز برای عصابمه خیلی اسارس ...

من خیلی زجر کشیدم    من  خواهرم  جاری هستیم دخترش ۳ ماهه بود تشنج کرد الان ۴  سللشه ن راه میره ن حرف میزنه هیچچچچچد    ترس اون تو وجودمه   

یعنی نبرمش ام ای ار  مامانم نمیزاره مگه  بچمو این دکتر اون دکتر نکن مشگلی نداره شیر میخوره ...

حیف که عکس ندارم برات بفرستم ...اصلا نگران نباش بچه رو نبر دکتر الکی ....به منم دکتر گفت سر بچه بزرگه ..منم گفتم وکتر یه لحظه صبر کن شوهرمو صدا زدم و گفتم نگا کن میل باباشه ...دیگه پیگیر نشدم

جدی میگم الان ببینی پسرمو باور نمیکنی یه روزی میگفتن دورسرش بزرگه خداروشکر همه چیش طبیعیه نترس گلم م ...

انشالله قربونت برم خدا نگهدارتون باشه الهی ک همیشه تنتون سالم باشه

الکی استرس داری ،،،سر باباش یا داداشات بزرگ هست؟

اره   همشون  کله گندن  من این  نگرانم  میکنه  این رشدش  زیاد هر ماه  بجاب  ۱  سانت رشد   کنه ۲  سانت رشد  میکنه   شما دکتر  اصلا  ب بچت گفت ماکرو سفالی  ب این  گفتن 😭😭😭😭😭

اره   همشون  کله گندن  من این  نگرانم  میکنه  این رشدش  زیاد هر م ...

ارثیه دیگه الکی نگرانی،برو بچه خارجی ها رو ببین چطورن ...بخدا کله بزرگ از ریز خیلی بهتره ،،بهداشت الکی استرس میده ...پسر من خیلی باهوشه وهیچ مشکلی هم نداره ...من اصلا پیگیر نشدم برا دکتر رفتن ،،،عیب رو بچت نزار فردا همه  بهش میگن و اذیتش میکنن ..

انشالله قربونت برم خدا نگهدارتون باشه الهی ک همیشه تنتون سالم باشه

خدانکنه عزیزم میدونم مادری نگرانی منم عین تو بودم پس بدون خوب دركت میکنم چون منم این روزا رو گذروندم دکتر واسش یه آمپول بیهوشی نوشته بودرفتم داروخانه گفت مبادا استفاده کنی بچه کوچیکه خدای نکرده دیگه به هوش نمیاد شوهرمم گفت دیگه پیشو نگیر پیش این دکتر دکترعوض کردم ویکی دیگه دکتر هم سیتی هم ام آرای بردم گفت سالمه شکرخدا توکلت بخدا باشه بچه سالمه 

خدانکنه عزیزم میدونم مادری نگرانی منم عین تو بودم پس بدون خوب دركت میکنم چون منم این روزا رو گذروندم ...

اگه  قیافمو  ببینی  ب حالم  گریه  میکتی هیچی از  نوزادی بجم نفهمیدمممممم هیچی پدرمو در  اوردن این دکتر اون دکتر

اگه  قیافمو  ببینی  ب حالم  گریه  میکتی هیچی از  نوزادی بجم نفهمیدمممم ...

نکن گلم بچه سالمه دکترا فقط بخاطر پول میگن وگرنه تهش الکی استرس میدن من سر پسرم ژنتیک مرحله اول رفتم بعد الکی استرس دادن آی آب دور جنین زیاده ستون فقراتش فلانه بچه فلج میشه خداازشون نگذره یه چشم اشک بود یه چشم خون شوهرم سریع بردم سونوگرافی خصوصی سونوی ۳بعدی گرفت گفت مزخرف گفته هرکی گفته بچه پسره سالمه بیخود گریه نکن واینقدراسترس به خودت واین بچه نده