همینجا ک تایپ میکنی . این بالاش ببین عکس گالری هس بزن روش عکس انتخاب کن
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
بردم سنو از سرش گرفتن دیزوز بردمش دکتر بعد برگهاشو ی جوری گزاشت&nbs ...
نه بابا نگران نشو پسر منم سرش بزرگ بود و تو نوزادی یه جوری بود ،الان ۱۱سالشه ماشاله خیلی خوش هیکله و سرش نسبت به بدنش طبیعی شده ،حالا باردارم و دوست دارم این یکی پسرمم مثل اولی باشه ....حالا مثلا میخوای چکار کنی بچه رو بردی سونو؟دور از جونش مگع میشه از سرش تراشید ؟شاید ارثی سرخودت و یا شوهرت بزرگ باشه؟
بردم سنو از سرش گرفتن دیزوز بردمش دکتر بعد برگهاشو ی جوری گزاشت&nbs ...
منم وقتی تو شکم مامانم بودم دکتر گف باید سقطش کنی دور سرش بزرگه . بعد بابام مامانم برد اصفهان سونوگرافی داد
گف سالمه . الان درخدمتتم
تو هم بیخودی نگران نباش
بچه اولتهء؟
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
سلام اسی نگران نباش بعضی بچه ها اینجورین من همیشه بهداشت بهم میگفتن دور سربچت بزرگه تمام نگرانیتو درک میکنم بردم مغزو اعصاب از پسرمن نه سیتی چیزی نشون داد نه ام آر آی شکر خدا همچیش طبیعی بودالانم شش سالشه پسرم ان شاءالله که چیزی نیست واسه شما هم
نترس کاش کارت بهداشت پسرم الان پیشم بود نشونت میدادم واسه ثبت نام گرفتن ازم ازپسرمنم همینطوری بود ولی همه چیزش طبیعی بود گفتمت قبلا هم بهداشتم بهم میگفت طبق نمودارنیست همیشه بالاتر ازخط نموداربوددیگه دکتربردم هیچی نبود