2777
2789
عنوان

پرستار

187 بازدید | 23 پست

سلام خانما اقایون کمک میخوام 

من الان دانشجوی رشته فیزیکم، دانشگاه دولتی 

خب اولش زیاد علاقه مند نبود ولی کم کم دارم علاقه مند میشم، ولی از اونجایی که فیزیک به جز دبیری بازار کار زیادی نداره تو ایران،  تصمیم گرفتم بعد از تموم شدن درسم دوباره کنکور بدم و پرستاری ازاد بخونم 

پرستاری ازاد چه رتبه ای میخواد؟ و اینکه آزاد بخونم بعدش حتما سرکار میرم؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه لزومی داره حتما آزاد بری؟ یکم بیشتر بخون دولتیشو بیار خب

دولتی اوردن اونم برا تجربی سخته خیلی سخت، 

من نمیخوام بعدش چندبار کنکور بدم، اگر دولتی قبول بشم خب چرا که نه، ولی اگر دولتی قبول نشدم ازاد میخونم 

بستگی به منطقه ای که هستی داره عزیزم 

و اینکه میگی بعدش حتما میرم سرکار 

نه 

ممکنه سرکار هم نتونی بری 

یا بری با موقعیت شغلی متوسط 

بازار کارش مثل گذشته نیست چون بودجه نیست.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

دولتی اوردن اونم برا تجربی سخته خیلی سخت،  من نمیخوام بعدش چندبار کنکور بدم، اگر دولتی قبول بش ...

عا انقدرررم سخت نیستا

خودم دولتی شنوایی اصفهان میخونم فقط تلاش میخواد همین

انشالله به دولتیش برسی همون اول🤍

برو پزشکی بخون که خانم خودت باشی! پرستاری هم باز همچنان باید کار رو تو انجام بدی و پول رو یکی دیگه ...

سقف ارزوهام انقد بالا بووود 

سال به سال اومد پایین تر😢

اگر میتونستم از همون اول ازاد رشته های پیراپزشکی میرفتم 

ارشد مهندسی هسته ای بخون البته اگر علاقه داشته باشی بازار کارش عالیه ولی خب هوش بسیار زیاد میخواد تلاش و پشتکار بسیار زیاد میخواد باید به محیط های برنامه نویسی علاقه داشته باشی 

توی ارشد پژوهشی کار می‌کنی مخصوصا اگه شهید بهشتی بخونی شغلت قطعی تضمینه در کنارش میتونی پروژه های سنگین قبول کنی 

ولی اگه تا تهش بری یعنی دکتری به بعد دیگه قیمت پروژه ها میلیاردی هم میتونن باشن 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
عا انقدرررم سخت نیستا خودم دولتی شنوایی اصفهان میخونم فقط تلاش میخواد همین انشالله به دولتیش برسی ...

خیلی سخته 

مخصوصا امسال به بعد با شرایط جدید 

جز تلاش پول خوبی هم برای کتاب و کلاس نیاز هست (یک گوشه از مخارجش هست البته)

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

🤦🏻‍♀️اگر بخوام ازاد بخونم و سرکار نرم که کلا نمیخونم

هر چیزی ممکنه 

اگر علاقه داری به فیزیک به عنوان کسی که پرستار هست میگم بمون تو رشته ای که هستی و ادامش بده 

نمی‌ارزه پرستاری به ترمی ۱۰ میلیون دادن و حقوق ماهانه ۱۰ تا ۱۵ دریافت کردن 

۱۵ هم درصورتی که رسمی باشه و سابقه دار 

وگرنه اکثر اوقات همون ۱۰ تا ۱۲ هست 

شرکتی و قراردادی بودن هم استرس خاص خودشو داره 

به میزان استرس این شغل نمی‌ارزه رها کنی رشته خودتو و بری ازاد و بیای سراغش

ارشد مهندسی هسته ای بخون البته اگر علاقه داشته باشی بازار کارش عالیه ولی خب هوش بسیار زیاد میخواد تل ...

معمولا اگه فیزیک هسته ای بخونم باید بعدش تو نیروگاه اتمی کار کنم ک تو شهر خودمون نیست 

ولی موافقم که فیزیک رو اگه ادامه بدم موقعیت های شغلی خوبی داره و برای مهاجرت عالیه