2821
2789
عنوان

پرستار

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 23 پست
ها اره خب اینجوریه ولی اگه درسخون باشه با کتابای تستی هم میتونه عالی جمع کنه 

چند سال پیش،بله 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هر چیزی ممکنه  اگر علاقه داری به فیزیک به عنوان کسی که پرستار هست میگم بمون تو رشته ای که هستی ...

از بچگی ارزوی دکتر شدن داشتم، پدرم میگفت دوس دارم با روپوش سفید ببینمت، بیشتر به خاطر این دوست دارم برم سراغش که بعدها با حسرت بهش فکر نکنم😅 

میدونم خیلی سخته پرستاری، شغل سخت و طاقت فرساییه 

منی ک پارسال قبول شدم👩‍🦯

عزیزم تو جامعه اماری کنکور به خودت و ۱۰ از همکلاسی هات نباید نگاه کنی 

خیلی بررسی کلی تر شکل میگیره 

موفق باشی🤍

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

از بچگی ارزوی دکتر شدن داشتم، پدرم میگفت دوس دارم با روپوش سفید ببینمت، بیشتر به خاطر این دوست دارم ...

عزیزم با این دلیل بیای ۳سال دیگه که خودت رو تو اون جایگاه حس کردی سیر میشی و سختی هاش میمونه 

دلیل خیلی محکم تر برای خوندن پرستاری پیدا کن

عزیزم با این دلیل بیای ۳سال دیگه که خودت رو تو اون جایگاه حس کردی سیر میشی و سختی هاش میمونه  ...

خب دارم میگم علاقه دارم 

چی محکم تر از علاقه؟ 

اگر میگفتم برا حقوقشه باید اینو میگفتی 

اون که گفتم ارزوی روپوش سفید، جزیی از علاقم هست 

خب دارم میگم علاقه دارم  چی محکم تر از علاقه؟  اگر میگفتم برا حقوقشه باید اینو میگفتی&nb ...

خوبه پس 

موفق باشی

معمولا اگه فیزیک هسته ای بخونم باید بعدش تو نیروگاه اتمی کار کنم ک تو شهر خودمون نیست  ولی موا ...

در هر صورت به نظرم تا ته این مسیر که الان هستی رو در نیاوردی و همه تلاشت رو توش نکردی خودتو درگیر پرستاری خوندن نکن تو حتی اگه نخوای ارشد بخونی صرفا با تدریس آنلاین فیزیک میتونی توی ماه اگه بکوب کار کنی تا سی تومن هم در بیاری اگه عاشق و شیدای پرستاری نباشی توش موندگارت نخواهی بود سختی کارش فوق العاده زیاده محیط بیمارستان بسیار پر استرسه ، شب کاری ها ، زندگی متاهلی رو هم خیلی پرچالش می‌کنه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
در هر صورت به نظرم تا ته این مسیر که الان هستی رو در نیاوردی و همه تلاشت رو توش نکردی خودتو درگیر پر ...

درست میگی مرسی از راهنماییت عزیزم، شما هم تو کارت موفق باشی جانم❤

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز