فکر میکنم همه شما هم حداقل یه تجربه در این زمینه دارید
برای مثال:
رایج ترینش که مادرشوهر و خواهرشوهر در برابر عروس هست
زن علیه زن در محیط کار
یا جاهایی که یه زن برای بالا بردن خودش در نگاه یک مرد زن دیگری رو تخریب کرده و...
میخوام تجربه خودم رو در این زمینه بگم:
من همیشه حامی حقوق زن ها بودم
در محیط کارم از خطای خانم ها بیشتر چشم پوشی میکردم
در یک دوره ای فقط کاراموزهای خانم قبول میکردم ( پیدا کردن محل امن کاراموزی در رشته ما برای خانم های دانشجو سخته)
وقتی لوازم مدرسه میخریدم فقط برای دانش آموزهای دختر میخریدم
حتی در کمک به مرکز نگهداری و توانبخشی معلولین هم نظرم به دخترها بود
حتی زمانی هم که همسرسابقم بهم خیانت کرد یک تنه خودش رو مقصر دیدم و از نظرم زن هایی که باهاشون ارتباط داشت بی گناه بودن
اما یک خانم در جمع دوستانش مدام من رو زجر میداد از گیر دادن به شغلم تا ظاهرم درنهایت هم بعد از جدایی شنیدم میخوان ازدواج کنن
من ازدواجشون رو بهم زدم و این اولین اقدام زن علیه زن توسط من بود
بار دوم به مشکل برخوردن با منشی یک دوستی که اون میگفت اون چندساله با همه بیمارها و روال کار آشناست و من میگفتم یا من یا اون
بار سوم هم پیش امد
ولی بار چهارم ۹۹ درصد مقصر من بودم و رفتار من زشت بود اونجا یکی از نزدیکانم گفت دیگه حداقل پست های فمینیست رو بردار چون نیستی
یه کم حرفش بیدارم کرد
مجموع رفتارهای زشت من کمتر از ۳ ماه بود و بعدش خودم رو پیدا کردم اما هنوز بابتشون شرمسارم و فکر میکنم یه عده چطوری از نوجوانی تا مرگ میتونن پر قدرت برعلیه همجنس خودشون باشن و پرچمدار زن علیه زن؟
ریشه اون ۲و۳ ماه حال بد برای من:
خیانت دیدن و جدایی بود
طرد شدن از خانواده بود
مشکلات کاری بود
لطمه دیدن از دوست صمیمی بود
دیدن عوارض اجتماعی جدایی بود
اماااااا خودم رو جمع کردم به کمک روانشناس و حتی در مقطع کوتاهی روانپزشک
به کمک دوستای خوب و اراده خودم
دوباره زندگیم رو ساختم بهتر از قبل💕 و الان حداقل بابت داشتن رفتار خوب با دیگران زندگی بهتری دارم
این رو از زندگی خودم و خیلی های دیگه دیدم که زنی که علیه یه زن دیگه بلند میشه فقط از دردها و ناکامی های خودشه
یه تعداد از این مدل خانم ها رو توی سایت هست و من میخوام اگر این رو میخونن بهشون بگم بیدار بشن و از ریشه قضیه رو حل کنن تا ادامه زندگیشون با حال خوب باشه😘💕