2777
2789
عنوان

لوازم التحریر بیاین مامانا 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 28 پست
ب نظرم برید بازار جین بخرید تا دو سه سال بمونه براش  مثلا ی جین پاک کن ی جین خودکار خیلی ارزون ...

آره منم همینکارو میکنم،چون دونه‌ای اصلاًااااااااا نمیصرفه بخدااا

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم یه دفتر ۲۰۰ برگ  ، پنج تا خودکار آبی سه تا مشکی دوتا قرمز ، نوتا چسب دار ،هایلایتر ، روان‌ نویس هویج ، جامدادی ساده ، غلط گیر نواری ماژیک ، اتود و ۲ تا مداد و تراش و پاک کن ، ا این تخته ها گیره دار گرفتم سر جمع ۵۰۰، کوله تیرماهی گرفتم ۳۰۰

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛

من خودم برابچه هام خیلی وقته خریدم اماگاج مارکت میگن قیمتاشوخوبه سربزنید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مداد رنگی همون دوازده رنگ بسشه چون الکی کیفش سنگین میشه شلوغ میشه و گم هم میشن

من تابستون هر بار بیرون رفتم ی چیزی گرفتم الان لازم نداره ولی پارسال که دوم بود ی لیست معلمشون داد خریدیم

ساعت اموزشی و کویزنر و سکه اموزشی و....

همتای مامانم بودم❤

مبارکش باشه  من آریا ۳۶ رنگ گرفتم ۲۸۰ ولی حس میکنم جنسش خوب نیس

فدات💕

من 26آریارو 2سال پیش برا دخترم مهدبود گرفتم، 130فکرکنم داد.. طفلی اذیت شدبچم،کمرنگه مجبوربود زیادتر فشاربده، ولی جنس چوبش نشکن بود وخوب تراش میشد. 

کاش میدادی 24پیکاسو یافکتیس میگرفتی. 

بازم مبارکش باشه جونم💙

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️