konkoriammm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2488 عنوان لوازم التحریر بیاین مامانا 🥺 507 بازدید | 28 پست سلام مامانی مهربونلوزام التحریر خریدد؟چقدر شد؟ چیا خریدید؟؟قیمتا چطوره؟هنوز نخریدم برای بچه کلاس دومی چقد میشل بنظرتون؟ 1402/06/21 | 17:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17154 من برا پیش دبستانی ۶۰۰ تومنی خریدم ولی هنوز خیلیش مونده کیف و کفشم نگرفتم ها آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
دلارام1400 عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 17868 ب نظرم برید بازار جین بخرید تا دو سه سال بمونه براش مثلا ی جین پاک کن ی جین خودکار خیلی ارزون تر میشه هر سالم نیاز نیس شارژ کنید دارید دیگ ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 49094 والا من خواهرمو بردم ی جامدادی برداشت ۲۷۰ هزاردوتا دفتر ۶۰ برگ طرحدار برداشت ۲۲۵ هزار..همچی خیلیییی گرون منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..
هیسبابا2 عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 29557 والا گرونه😥 زیادشد راستش، من حالا بخاطره کلاس نقاشیش مجبوری مدادرنگی گرونم چنددست گرفتم. 💕🤍ممنونماجازهدادیکه باتو زندگیکنم💜☺️
konkoriammm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2488 من برا پیش دبستانی ۶۰۰ تومنی خریدم ولی هنوز خیلیش مونده کیف و کفشم نگرفتم ها خیلی خوبه منم الن میخوام برم ی خورده بگیرممبارکش باشه😍😍
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 38295 من برای یه کلاس دومی خریدم ۴۵۰ شد دوتا دفتر خط دار دوتا نقاشی جامدادی مدادرنگی خط کششابلون مداد و پاک کن و تراشبرچسب اسم اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
konkoriammm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2488 کلاسه تا دفتر۶۰ برگ میخوان ویه بسته مداد رنگی ومداد مشکی پاکن وتراش منم هنوز نگرفتم سخت نگیر پارسال معلمشون ۱۰۰ برگ گف من خیلی ذوق دارم واس خرید پارسالم کلی چیز الکی گرفتم
konkoriammm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2488 ب نظرم برید بازار جین بخرید تا دو سه سال بمونه براش مثلا ی جین پاک کن ی جین خودکار خیلی ارزون ... دستمون خیلی خالیه پارسال همینطوری از دی ج ی کالا سفارش دادم ولی شلخته مثل خودم همشو گم کرد🥺😂😂
konkoriammm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2488 والا من خواهرمو بردم ی جامدادی برداشت ۲۷۰ هزار دوتا دفتر ۶۰ برگ طرحدار برداشت ۲۲۵ هزار.. همچی خیلی ... چقد گرون😭مبارکش باشه😍
konkoriammm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2488 من برای یه کلاس دومی خریدم ۴۵۰ شد دوتا دفتر خط دار دوتا نقاشی جامدادی مد ... منم همین لیستو میرم میخرم خیلی ممنونمبارکش باشه😍
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17154 خیلی خوبه منم الن میخوام برم ی خورده بگیرم مبارکش باشه😍😍 قربونت قشنگم😘😘😘الهی ک ب دل خوش بگیری آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
eskarlet5 عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 6104 والا گرونه😥 زیادشد راستش، من حالا بخاطره کلاس نقاشیش مجبوری مدادرنگی گرونم چنددست گرفتم. مداد رنگی چی خردیدی چند شد ،؟
konkoriammm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2488 قربونت قشنگم😘😘😘الهی ک ب دل خوش بگیری فدات عزیز دلم
هیسبابا2 عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 29557 مداد رنگی چی خردیدی چند شد ،؟ فکتیس 48، 500فابرکاستل 36، 700پیکاسو 24، 30024وبرامدرسش خریدم 💕🤍ممنونماجازهدادیکه باتو زندگیکنم💜☺️