2777
2789
عنوان

کاربر های فوت شده نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 3722 بازدید | 148 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه اسم کاربری شونو بگین

یادم نیست عزیزم ولی عاشق یه نفر بود مامانش اجازه نمیداد و اوضاع خیلی خراب بود روحیش داغون بود و بعد تاپیک خودکشی آف شده بود فک کنم یکی دوسال شاید... به نی نی یار گفتیم یه جوری یه خبری شماره ای ازش بگیر 

گف اجازه این کارو نداریم

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

وایی یاده می می ناز افتادم😭

با مامان ترنم 

هعیی شادی روحشون صلوات بفرستید

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

کدوم تاپیک می می نازو میگین ؟؟ لینک بزارین 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

می می ناز رو خودم میدونم  کلا کاربرای فوت شده دیگه رو میگم چطور میفهمن؟ من ک بمیرم کسی باخبر ...

مامان ترنم  که تو کل گوگل پخش شد و کل فضای مجازی اونم فک کنم دوستی داشت که زنگ زدن 

من اگه بمیرم همه خبر دار میشن تو سایت چون  کلیییی دوست دارم که شماره دارن ازم

خدایا نمیدونم دیگه به خودت قسم خسته امرو مُخـَم راه بِرے ، رو جِـنازَت پیادهِ رَوے میـڪُنَم..☠ღ  از‌هرجابیوفتـے #کـمـکت‌مـےکــنم‌بلند‌شی. #هرجا #جز‌چشمام🤜🤌 کآرما میگه؛هَرچه با هَر که کُنی بَر تو هَمان می‌گُذرد..  💥                         !س‍‌ل‍‌ام‍‌ت‍‌ی نَس‍‌ل‍‌ی ک‍‌ه #ع‍‌ُق‍‌ده ه‍‌اش‍‌و س‍‌َره #ریه ه‍‌اش خ‍‌ال‍‌ی‍‌ ک‍‌رد . . :)           دلم برا خودت برا تک تک حرف های تلخت تنگ شده عشق بی معرفتم💔🥀  ۱۴۰۱/۷/۴.                                                                میگذره تا بفهمے من واسہ داشتنت از خودمم گذشتم(:🖤   یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️.           
هیچ کی 😄 البته دور از جون  ایشون تموم تایگک هاش در مورد بیماری شون بود و اینکه دخترش هم تو س ...

خب اگر بیمار بودن 

چرا هم اسم خودشون هم دخترشون تو لیست فوت شدگان بود!؟

مگه دخترشونم بیمار بودن!؟ 

وایی یاده می می ناز افتادم😭 با مامان ترنم  هعیی شادی روحشون صلوات بفرستید

مامان ترنمو چجوری متوجه شدین فوت کردن

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

یکم بالاتر گذاشتم اسمش عصر تاریخ هست https://eitaa.com/joinchat/1102774684Ca101109a59

اشتباه میفرستی که دیابت هست این 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

یادم نیست عزیزم ولی عاشق یه نفر بود مامانش اجازه نمیداد و اوضاع خیلی خراب بود روحیش داغون بود و بعد ...

متن تاپیک یادتون نیس سرچ کنم

خدایا نمیدونم دیگه به خودت قسم خسته امرو مُخـَم راه بِرے ، رو جِـنازَت پیادهِ رَوے میـڪُنَم..☠ღ  از‌هرجابیوفتـے #کـمـکت‌مـےکــنم‌بلند‌شی. #هرجا #جز‌چشمام🤜🤌 کآرما میگه؛هَرچه با هَر که کُنی بَر تو هَمان می‌گُذرد..  💥                         !س‍‌ل‍‌ام‍‌ت‍‌ی نَس‍‌ل‍‌ی ک‍‌ه #ع‍‌ُق‍‌ده ه‍‌اش‍‌و س‍‌َره #ریه ه‍‌اش خ‍‌ال‍‌ی‍‌ ک‍‌رد . . :)           دلم برا خودت برا تک تک حرف های تلخت تنگ شده عشق بی معرفتم💔🥀  ۱۴۰۱/۷/۴.                                                                میگذره تا بفهمے من واسہ داشتنت از خودمم گذشتم(:🖤   یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️.           
مامان ترنم  که تو کل گوگل پخش شد و کل فضای مجازی اونم فک کنم دوستی داشت که زنگ زدن  من اگ ...

من یه دوست وبلاگی داشتم سال ۹۲ فوت کرد‌.‌

هنوز که هنوز سالی یکبار تمام نوشته هاشو میخونم.

خدا رحمتش کنه روح بزرگی داشت

مامان ترنمو چجوری متوجه شدین فوت کردن

تو گوگل و همه جا بود عکساشون 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰