الان تایپک های می می ناز رو خوندم دلم خیلی گرفت شمام کاربری رو میشناسین فوت شدع باشن
؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..
یادم نیست عزیزم ولی عاشق یه نفر بود مامانش اجازه نمیداد و اوضاع خیلی خراب بود روحیش داغون بود و بعد تاپیک خودکشی آف شده بود فک کنم یکی دوسال شاید... به نی نی یار گفتیم یه جوری یه خبری شماره ای ازش بگیر
گف اجازه این کارو نداریم
به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
می می ناز رو خودم میدونم کلا کاربرای فوت شده دیگه رو میگم چطور میفهمن؟ من ک بمیرم کسی باخبر ...
مامان ترنم که تو کل گوگل پخش شد و کل فضای مجازی اونم فک کنم دوستی داشت که زنگ زدن
من اگه بمیرم همه خبر دار میشن تو سایت چون کلیییی دوست دارم که شماره دارن ازم
خدایا نمیدونم دیگه به خودت قسم خسته امرو مُخـَم راه بِرے ، رو جِـنازَت پیادهِ رَوے میـڪُنَم..☠ღازهرجابیوفتـے #کـمـکتمـےکــنمبلندشی. #هرجا #جزچشمام🤜🤌 کآرما میگه؛هَرچه با هَر که کُنی بَر تو هَمان میگُذرد.. 💥 !سلامتی نَسلی که #عُقده هاشو سَره #ریه هاش خالی کرد . . :) دلم برا خودت برا تک تک حرف های تلخت تنگ شده عشق بی معرفتم💔🥀 ۱۴۰۱/۷/۴. میگذره تا بفهمے من واسہ داشتنت از خودمم گذشتم(:🖤یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️.
یکم بالاتر گذاشتم اسمش عصر تاریخ هست https://eitaa.com/joinchat/1102774684Ca101109a59
اشتباه میفرستی که دیابت هست این
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
یادم نیست عزیزم ولی عاشق یه نفر بود مامانش اجازه نمیداد و اوضاع خیلی خراب بود روحیش داغون بود و بعد ...
متن تاپیک یادتون نیس سرچ کنم
خدایا نمیدونم دیگه به خودت قسم خسته امرو مُخـَم راه بِرے ، رو جِـنازَت پیادهِ رَوے میـڪُنَم..☠ღازهرجابیوفتـے #کـمـکتمـےکــنمبلندشی. #هرجا #جزچشمام🤜🤌 کآرما میگه؛هَرچه با هَر که کُنی بَر تو هَمان میگُذرد.. 💥 !سلامتی نَسلی که #عُقده هاشو سَره #ریه هاش خالی کرد . . :) دلم برا خودت برا تک تک حرف های تلخت تنگ شده عشق بی معرفتم💔🥀 ۱۴۰۱/۷/۴. میگذره تا بفهمے من واسہ داشتنت از خودمم گذشتم(:🖤یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️.