2777
2789
عنوان

کاربر های فوت شده نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 3722 بازدید | 148 پست
جذاب تو دلی هم فوت شده 

عه اونو میشناختم

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
چجوری فهمیدین فوت شده خودش که نبوده بعد فوتش که تاپیک بزنه بگه

دوستاش تاپیک زدن اومدن خبر دادن اخه کاربریش واقعی بود اسم خودش و دخترش توی اسامی فوت شدگان بود عکساشون همون بود

الهی به امید خودت...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دختر خانومی بود خیلی حالش بد بود و خواست خودکشی کنه و بعدش برای همیشه آفلاین شد

میشه اسم کاربری شونو بگین

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

من توی ایتا ی کانال دارم در مورد تاریخ و ایناست، عکسای مثلا ۸۰سال پیش از همه دنیا رو میزاره همیشه با ...

میفرستی کانالش رو منم بیام 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

@می_می_ناز  

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):

دختر می می ناز اسمش هستی بود 

فک کنم دو سال پیش اومد کاربری زد 

پزشکی قبول شده بود با یه رتبه خیلی خوب

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

سرطان داشتن یه روزی یکی از کاربر ها زنگ میزنه به شماره اش که شوهدش میگه فوت شدن و  شوهرش ازدواج ...

می می ناز رو خودم میدونم 

کلا کاربرای فوت شده دیگه رو میگم چطور میفهمن؟

من ک بمیرم کسی باخبر نمیشه.

خدا همه شونو بیامرزه همچنین ما

لایک نکن خیرشو ببینی
یه دختر خانومی بود خیلی حالش بد بود و خواست خودکشی کنه و بعدش برای همیشه آفلاین شد

اسمش میدی اسم کاربریش

خدایا نمیدونم دیگه به خودت قسم خسته امرو مُخـَم راه بِرے ، رو جِـنازَت پیادهِ رَوے میـڪُنَم..☠ღ  از‌هرجابیوفتـے #کـمـکت‌مـےکــنم‌بلند‌شی. #هرجا #جز‌چشمام🤜🤌 کآرما میگه؛هَرچه با هَر که کُنی بَر تو هَمان می‌گُذرد..  💥                         !س‍‌ل‍‌ام‍‌ت‍‌ی نَس‍‌ل‍‌ی ک‍‌ه #ع‍‌ُق‍‌ده ه‍‌اش‍‌و س‍‌َره #ریه ه‍‌اش خ‍‌ال‍‌ی‍‌ ک‍‌رد . . :)           دلم برا خودت برا تک تک حرف های تلخت تنگ شده عشق بی معرفتم💔🥀  ۱۴۰۱/۷/۴.                                                                میگذره تا بفهمے من واسہ داشتنت از خودمم گذشتم(:🖤   یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️.           
چطوری فهمیدین فوت شدن؟؟؟ مثلا الان من فوت بشم از فردا نیام تو سایت کی میفهمه ک من مردم

هیچ کی 😄

البته دور از جون 

ایشون تموم تایگک هاش در مورد بیماری شون بود و اینکه دخترش هم تو سایت هست

دوستای زیادی داشت که اونا حتی عیادتش می رفتن 

اونا خبر دادن

😐🤷🏻‍♀️