الان تایپک های می می ناز رو خوندم دلم خیلی گرفت شمام کاربری رو میشناسین فوت شدع باشن
؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
یه دختر خانومی بود خیلی حالش بد بود و خواست خودکشی کنه و بعدش برای همیشه آفلاین شد
میشه اسم کاربری شونو بگین
؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..
من توی ایتا ی کانال دارم در مورد تاریخ و ایناست، عکسای مثلا ۸۰سال پیش از همه دنیا رو میزاره همیشه با ...
میفرستی کانالش رو منم بیام
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آلاستار،شلوار کارگو[]روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نینیسایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):
یه دختر خانومی بود خیلی حالش بد بود و خواست خودکشی کنه و بعدش برای همیشه آفلاین شد
اسمش میدی اسم کاربریش
خدایا نمیدونم دیگه به خودت قسم خسته امرو مُخـَم راه بِرے ، رو جِـنازَت پیادهِ رَوے میـڪُنَم..☠ღازهرجابیوفتـے #کـمـکتمـےکــنمبلندشی. #هرجا #جزچشمام🤜🤌 کآرما میگه؛هَرچه با هَر که کُنی بَر تو هَمان میگُذرد.. 💥 !سلامتی نَسلی که #عُقده هاشو سَره #ریه هاش خالی کرد . . :) دلم برا خودت برا تک تک حرف های تلخت تنگ شده عشق بی معرفتم💔🥀 ۱۴۰۱/۷/۴. میگذره تا بفهمے من واسہ داشتنت از خودمم گذشتم(:🖤یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️.