2777
2789
ای واییی چراعزیزم😔😔امشب شب حضرت محمد انشالله خودش شفاشوبده خیلی ناراحت شدم .براش صلوات میفرستم .وح ...

مرسی عزیزم😘دق کردم دیگه والا من 

برای پات هم من این دکتری که رفتم ب جرعت بگم دستش طلا بود دروغ نگفتم 

صادقانه هم بگم حدود ۷۰ درصد از دردم افتاده دیگه دارم راه میرم کم کم

دکتر وزیری جراح و متخصص ارتوپد 

فقط خیلی خیلی بد وقت میده ولی من زنگ زدم منشیش بنده خدا دختر خوبی بود دید گریه میکنم بین مریض گفت بیا

گچتو در بیار ایشالا ک خوب میشی اگه دیدی نشدی حتما ی سر پیش این برو 

من الان الفن ایکس ولدتاک ۱۰۰ میخورم 

۶ فلکس 

با قرص زردچوبه و زنجبیل

روزانه دوبار با کرم دیفلوفناک در حد ۳ ۴ دیقه ماساژ میدم مچمو بقیه تایما هم با مچ بند میزنم یا باندمیپیچم دورش

ی وقت اگه دکترت یکی دیگ بود گفت فیزیو تراپی نرو بهش گوش کن چون من رفتم بدتر شدم ولی الان ک دارو میخورم و استراحت میکنم دامنه حرکتیم داره برمیگرده دیگه میتونم یکم مچمو تکون بدم  نگران نباش اصلا

مرسی عزیزم😘دق کردم دیگه والا من  برای پات هم من این دکتری که رفتم ب جرعت بگم دستش طلا بود درو ...

بنده خداشاید تواین چندوقت خیلی حرص شماروزده اینطوری شدع‌.ب من گف بعد باز کردن باید بری فیزیوتراپی نمیدونم والا .منم ازفکروخیال این پابخدادیدونه شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم

ببخشید شما بهتر شدید؟

من از شهریور مچ پام اسیب دیده گفتن رباطم نصفه پاره شده و استخونمم آسیب دیده ۳ هفته گچ کردم ۲۰ جلسه فیزیوتراپی و لیزر درمانی رفتم پیش دکتر اتوکش رفتم ویسکور ب مچ پام تزریق کردم داره میشه ۴ ماه ولی من هنوززززم درد دارم نمیتونم درست راه برم موقع قدم برداشتن درد امونمو میبره همش کارم شده گریه و زاری ناامید شدم فکر میکنم دیگ هیجوقت خوب نمیشم ، شما چیکار کردی بهتر شدی؟

سلام عزیزم ببخشید شما بهتر شدید؟ من از شهریور مچ پام اسیب دیده گفتن رباطم نصفه پاره شده و استخونمم ...

سلام خوبی عزیزم

ببین من ۴ ۵ ماه نمیتونستم راه برم کاملا درکت میکنم 

من خودم شبا گریه میکردم زار میزدم که خدایا میتونم دیگه اصلا راه برم یا نه

اینارو میگم ببینی ی چیز عادیه و خیلی خیلی زمان بره باید واقعا صبر داشته باشی 

اول این که من ۳۰ روز و خورده ای حدودا توی گچ بودم 

قبلش فقط سی تی اسکن دادم ک مشخص شد استخون میکرو مو برداشته 

بعد ۳۰ روز که پای منو از گچ در اوردن من خوشحال و خندون ک اخجون دیگه میتونم راه برم و خوب شدم که تازه این شروع ماجرای من بود 

تا ۳ روز بعد از در اوردن گچ پام اصلا حس نداشت ک بهم گفت برو فیزیو تراپی 

فیزیو تراپی رو که شروع کردم دیگه پام درد می‌گرفت و بعد ۴ ۵ جلسه وضعیتم جوری شد که کلا دیگه پام تکون نمی‌خورد و فقط گریه میکردم 

فیزیو رو قط کردم رفتم پیش دکتر ارتوپد که برام ام آر ای نوشت 

پای چپم سمت راست ۶۰ درصد پارگی 

سمت چپ ۲۰ درصد پارگی 

استخون میکرو ترک برداشته بود ک کبودی استخون شدید داشتم 

که کلا پام سیاه شده بود و تغییر رنگ داده بود 

اون دکتر گفت ۱۰ جلسه فیزیو اگر بهبودی حاصل نشد عمل 

منم خلاصه با گریه و حال بد دوباره برگشتم خونه و کلا افسردگی گرفتم ی مدت 

فیزیو رو دوباره رفتم که بدتر شدم دیگه انگار پام داشت قط میشد و انقد حالم بد بود خانوادم تر...یاک گرفتن ک بزارن رو پای من که من فقط بتونم یکم بخوابم 

ی هفته اینجوری سر شدن ب هوای بهتر شدن که بعد ی هفته پام سه برابر اندازه عادی شد و باد کرد و من فقط از درد عربده میزدم 

دوباره وقت گرفتم رفتم پیش متخصص ارتوپد ک گفت فیزیو تراپی رو قط کنید تا التهابش بخوابه 

بهمم ی مشت مسکن و قرص اینا داد و گفت اصلا پاتو تکون نده 

دوباره دو هفته ب این روند طی شد منم دانشگاهم مهر شروع می‌شد درحالی که تا ببخشید دسشویی هم نمیتونستم راه برم و با واکر راه میرفتم و ببخشید ببخشید با گریه و ناله میرفتم سرویس بهداشتی با این که فرنگی هم بود من خون گریه میکردم از درد

دوباره دلم آروم نگرفت جواب ازمایشامو بردم پیش دکترای دیگه که اکثریت گفتن این پا ماهیچش از دست رفته و عمل میخواد دیگه اینجوری نمیشه 

ک باز من اومدم خونه و فقط کارم شد گریه کردن 

تا آخرین بار که فکر کنم خدا واقعا دوسم داشت 

تو یکی از گروه های پزشکی ی آقایی رباط صلیبی پاره کرده بود اما برا من مچ بود 

گفت من رفتم پیش شرافت وزیری عمل کردم 

منم ک امیدی نداشتم گفتم تهش عمل میکنم بزار اینم برم دیگه برم حداقل بگه عمل تموم شه 

زنگ زدم مطب ک منشیش گفت اولین وقتی ک داریم آبان ماهه

یعنی همین چند روز پیش ک آبان بود فرض کن دوماه باید وایمیستادم ک گریه کردم گفتم ۲۰ سالمه پام اصلا تکون نمیخوره و میگن عمل دختره بنده خدا 

خدا خیرش بده دلش سوخت گفت بیا آخر شب آخرین نفر میفرستم تو 

من ۹ شب رفتم مطب 

رفتم تو پامو نگاه کرد گذاشت رو تخته شروع کرد حرکت دادن منم ک فقط گریه میکردم 

بلند شد گفت چند نفر بهت گفتن عمل گفتم ۳ تا 

گفت فیزیو چقد رفتی گفتم ۵ ۶ جلسه 

گفت از فردا کاری که من میگم رو میکنی دیگه هم دکتر نمیری تا تایمی که میگم تموم شه 

من گفتم لابد فیزیو مینویسه باز 

که یهو گفت ماهیچه پات کلا تحلیل رفته اینجوری پیش بری هی ضعیف تر میشه 

در کمال ناباوری گفت دیگه ن فیزیو میخوای ن به عمل فکر کن 

مسکن داد گفت از امشب میخوری یکی دو روز وایمیستی و از سومین روز شروع میکنی تو خونه بدون عصا راه رفتن 

حالا تو فکر کن من اصلا پام تکون نمی‌خورد دسشویی با عصا و واکر میرفتم 

گفتم نمیتونم درد دارم یهو خیلی جدی گفت از درد مردی هم راه برو تو خونه 

من حقیقتا یکم حالم بد شد گفتم طرف اندازه گاوم نمی‌فهمه 

ک بعدش گفت بعد ی هفته کفش طبی ساقدار میگیری میری بیرون آروم آروم ی ساعت ی ساعت راه میری 

پله هم اصلا نباید بری 

من دیگه ببخشید گفتم طرف شرو ور میگه اومدم بیرون گفتم میرم ی دکتر دیگه 

که ی خانمی اونجا بود نکروز داشت این عملش کرده بود خیلی راضی بود 

منم دیگه اومدم خونه گفتم ی هفته اینجوری پیش میرم بعدش عمل میکنم فوقش از این بدتر که نمیشه 

مسکنی ک بهم داد ولدتاک ۱۰۰ بود 

ک از همین الان بهت بگم بی نهایتتتتت معده درد میاره من طی یک ماهی که خوردم کلا کارم بالا آوردن بود مخصوصا ک پانیک و معده درد عصبی داشتم روزگارم سیاه بود رسما 

از شب دوم ک شروع کردم ب خوردن روزی ۲ تا هر ۱۲ ساعت 

دردم هی کمتر شد خیلی قوی بود ک دیگه پاشدم شروع کردم با واکر راه رفتن تو خونه ک بینش فقط گریه میکردم از درد 

ی هفته ای اینجوری گذشت ک من دیگه واکر رو گذاشتم کنار و وزنم انداختم رو پای سالمم و با کمک دیوار آروم آروم باز تو خونه در حد ی دور میچرخیدم 

بعد این مدت تنها چیزی که اتفاق افتاد درد شبای من بود یعنی من بعد چند ماه تونستم ی شب راحت بخوابم 

ولی ورم پام همچنان بیشتر می‌شد کمپرس سرد و گرمم گفت لازم نیست بزاری هر دو روز ی بار ی دیقه آب ولرم بگیر روش 

من دیگه از هفته سوم ب زور دوستم باکفش طبی ک رویشو در آورده بودم ب پام فشار نیاد برای اولین بار رفتم بیرون 

ک کلا تا سرکوچه بیشتر نتونستم برم و همونو باز برگشتم ک ی ساعتو نیم طول کشید خود این 

سلام عزیزم ببخشید شما بهتر شدید؟ من از شهریور مچ پام اسیب دیده گفتن رباطم نصفه پاره شده و استخونمم ...

شبی که رفتم بیرون ببین پام ب حدی درد میکرد ک من با این که همون مسکن رو خورده بودم ولی دوس داشتم پامو بزنم تو دیوار بشکونم از درد 

باز صبحش ک پاشدم اینا ب زور دوباره منو بردن بیرون ولی دیگه سر کوچه نیم ساعت نشستم دوباره رفتم تو خیابون 

واکر هم همراهم بود 

ی هفته اینجوری طی شد که من حدودا ۳۰ درصد از دردم موقع راه رفتن افتاد ولی پام شروع کرده بود ب تق تق صدا دادن ک بهم گفتن آب آورده و بخاطر التهاب خیلی زیاده ک اینجوری شده 

۶ فلکس میخوردم روزی ی دونه 

قرص زردچوبه و زنجبیل روزی ی دونه 

روزی دوتا ولدتاک ۱۰۰ 

روزی ی دونه هم مسکن بود اسمشو یادم نیست بهت میگم 

بعد ۳ ۴ هفته من دیگه شروع کردم هر روز بیرون رفتن مثلا فرض کن ۱ ساعت راه بود ولی من ۳ ساعت طول می‌کشید همونو طی کنم 

تایمایی ک بیرون میرفتم با ی باند دور مچ پام رو تقریبا یکم محکم می‌بستم ک خیلی بهش فشار نیاد 

خونه هم که بودم ۲۴ ساعته مچ بند اتل دار پام بود  و شبم با همون میخوابیدم 

روزی ۴ ۵ بار پماد لموسنت بود فکر کنم برای لافارر بود صورتی رنگ بود می‌مالیدم و حدودا ۱۰ دیقه هی ماساژ میدادم تا پام گرم شه 

با تمام این بیرون رفتن های من دامنه حرکتی پام همچنان محدود بود و راه ک میرفتم مثل ربات پامو بلند میکردم دوباره میزاشتم رو زمین 

تا یک ماه اینجوری بود ک بعدش حدودا ۷۰ درصد درد من کامل افتاد و سعی کردم دیگه درست قدم بردارم 

پام تیر می‌کشید ولی دیگه تمرین میکردم مثل گذشته نرمال بتونم راه برم 

الان ۲ ماهه گذشته و من میرم دانشگاه و میام دیگه هم لنگ نمیزنم

با این حال با این که در روز ۸ ۹ ساعت سرپام و پام خوبه بازم آخر شبا ک میخوام بر گردم مچم یکم تیر میکشه و رگای پام میگیره

ببین همه چیزایی که برات تعریف کردم حداقل ۴ ماه برای من طول کشید و من واقعا افسردگی گرفته بودم مخصوصا اوایل ک من یک ماه دوماه بود از خونه بیرون نرفته بودم و حتی تو خونه هم نمیشد راه برم و فقط میرفتم فیزیو و با ماشین برمیگشتم 

و ی تایمی اینجوری بود که واقعا فقط گریه میکردم میگفتم دیگه نمیشه راه برم تموم شد

واقعا عذاب کشیدم و درک میکنم الان چی میکشی ولی ب عنوان کسی که چندماه درگیر بوده و کلا شبو روزم سیاه شد بهت میگم ک درست میشه و فقط باید باهاش مدارا کنی 

منی ک الان میرم و میام روزی چند ساعت بیرونم باز هم ی تایم هایی کم میارم دیگه نمیتونم وایسم 

چیزیه که باید بهش زمان بدی و ب خودت کمک کنی 

من دوماه راه نمی‌رفتم و سایز دور ماهیچه پام از اون یکی ۱۲ سانت کمتر شده بود رسما تمام عضلاتم تحلیل رفته بود و همه دکترا اینو بهم میگفتن و منم فقط گریه میکردم 

تحمل کن سعی کن افسرده نشی چون میدونم چه حالی داری 

اگر هم میتونی پیش این دکتره برو 

من تهرانم رفتم پیشش 

دستش واقعا طلا بود فکر نمیکردم دیگه راه برم 

یکم بداخلاق بود ولی واقعا دکتر خوبی بود 

اصلا هم ناراحت نباش 

بابت ورمش هم زیاد نگران نشو اون ورم تا یکی دوسال موندگار و حالا حالاها قرار نیست بره من هنوز ورم دارم و دارم معمولی راه میرم

بافتیه که حساسه وقتی آسیب دیده و فقط زمان میخواد برای ترمیم

تا جایی هم که ممکنه حتی ی دونه پله هم نرو تو این شرایط بدترین کار اینه

سعی هم نکن تکونش بدی چیو راست کنی ک ببینی درد داری یا ن این بدترن کاره 

عزیزم مرسی از حرفات

منم انقدر دکتر رفتم و دیگه خسته شدم شاید ۱۰ تا دکتر رفتم ، دکتر اتوکش هم دکتره خیلی معروفیه ک من پیشش رفتم اونم بهم گف شاید تا فروردین طول بکشه عمل نمیخواد دیگم فیزیو نرو، کفی طبی داد ۳ تا پماد غضروف ساز ب مچ پام تزریق کرد و کلیییی قرص ویتامین که برای ترمیم استخون بهم کمک کنن بخدا میلیون میلیون پول خرج کردم ولی دریغ از ی ذره تغییر بخدا الان ک دارم اینارو مینویسم دارم گریه میکنم، نمیدونی چ غمی تو دلمه هیچکس درکم نمیکنه

دلم میخواد همه چی برگرده ب قبل 

ی ذره بتونم راه برم

من مجبورم با این وضعم مجبور بخاطر شرایط مالی سرکار برم  البته فقط تو مترو سرپام گاهی تو سرکار رو صندلی میشینم 

من بوت میپوشم بیرون اون پامو نگه میداره ولی موقع قدم برداشتن قوزک پام خییییلی درد میگیره مردمم خیلی بد نگاه میکنن دلم میگیره، از اونورم همه میگن برو شکسته بند شاید در اومده میگم نکنه برم شکسته بند بدترم کنن نرفتم.

خیلی ناامیدم توروخدا واسم دعا کن منم سنی ندارم 

کارم شده گریه و زاری و حسرت ب آدما

عزیزم مرسی از حرفات منم انقدر دکتر رفتم و دیگه خسته شدم شاید ۱۰ تا دکتر رفتم ، دکتر اتوکش هم دکتره ...

گریه نکننننن منم ۲۰ سالمه دانشگاه قبول شده بودم کارم گریه بود همش میگفتم نمیتونم راه برم باید انصراف بدم 

ب نظرم پیش این دکتر منم ی بار برو ضرر نداره

ولی گریه نکن چون زمان بره و همش درد داری بعد ی مدت اصلا افسردگی میگیری من شبا کلی گریه میکردم هی میگفتم خوب شم نذری میدم 

مطمئن باش درست میشه فقط طول میکشه 

ب نگاه های مردم هم دقت نکن من ماه اول دانشگاه لنگ میزدم اکثریت فکر میکردن مشکل مادرزادی دارم😑

سعی کن با ی باند مچ پاتو سفت فیکس کنی ک تو بوت بهش فشار نیاد 

از الان هم لازم نیست سعی کنی درست قدم برداری تا جایی که ممکنه مچتو حرکت نده میخوای راه بری پاتو ببر بالا مستقیم بزار زمین مچت تا جایی ک میشه خم و راست نشه

منم مدت کمی نیست اخه از شهریور درگیرم ۳ هفته گچ کردم الان آذره یعنی ۴ ماهه ولی درد دارم هنوز کاش خ ...

همش عادیه اصلا نگران نباش 

الان بیشترین چیزی که کمکت میکنه اینه که تا جایی که ممکنه مچ تکون نخوره 

من ۲۴ ساعته یا اتل پام بود یا اگه میخواستم برم یکم راه برم با دوتا باند دور مچ و پاشنه پامو سفت می‌بستم ک مچم فشار نیاد بهش 

چون نباید همش بخوابی اونجوری عضلاتت تحلیل میره باید اصولی حرکت کنی ک نه ب پا فشار بیاد ن تو روند ترمیم کند شی 

اب هم تا جایی ک ممکنه نگیر روش هر دو روز یک بار ی آب ولرم برای این ک خشک نشه 

من اوایل حموم صندلی میزاشتن برام میرفتم ی بار کسی نبود خیلی کلافه بودم خواستم برم پام خیلی ضعیف بود نمیشد وایسم اصلا اومدم برم داخل پام خم شد افتادم

یعنی انقد گریه کردن واقعا جونم در اومد 

خیلی مراقب این چیزا باشه رعایت کن بزار ترمیم کنه خودشو

منم ک الان راه میرم ی وقتایی کم میارم حداقل یکی دوسال طول میکشه دوباره پا اون استحکام رو به دست بیاره اصلا نگران نباش سعی کن افسردگی هم نگیری هم کرم بزن بمال استراحت کن حرکت کن نزار فکر کنی مریضی باید باور کنی که داره ترمیم میشه تا وقتی افسرده باشی و گریه کنی روحیت بدتر میشه و فکر میکنی دیگه خوب نمیشی 

اصلا اینجوری نباش🥰خواستی من شمارمم بهت میدم حالا دلت گرفته بود زنگ بزن یا تلگرام اینا پیام بده

تحمل کن خوب میشی