تازه خریدیم ۵۸متره اتا ۶ متر بود کمد زدیم شد ۲ در ۲ با کلی دویدن و فروش طلا و ماشین و پیش خونه ای ک مستاجر بودم ی هفته اس خریدم و هنوز توش نرفتم میترسم مهمون بیاد اذیت شه😔🥺
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دیگه خرید خونه طلا شده آرزوی خیلی ها واقعا طلا گرمی ۱۴ خورده ای من هر وقت پول دستم مییومد حداقل ۱۰۰ سوتی میخردیم ولی الان همون ۱۰۰ سوتی شده نزدیک ۲ تومن 😑خدا به داد جوان ها برسع
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خدت بزرگه تگران نباش منم بعد ۲۰سال مستاجری خونه خریدیم اهل نذرهستی؟؟؟من پارسال ی نذری بهم گفتن انجام ...
چه نذری عزیرم؟من بالا طبقه خونه مادر شوهرم هستم خیلی دوست دارم از اینحا بلند بشیم ولی خب شوهرم بخاطر مادرش نمیخواد دلم میخواد یه نذری چیزی بکنم شوهرم راضی بشه از اینحا بلند بشیم
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بعد نماز عسا ۲رکعت نماز مث نماز صب بخون هدیه کن ب حضرت جواد ع بعدش سوره واقعه بخون برا رزق و ادای قرض عالیه
اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷
من خودم مذهبیم انواع واقسام نماز ودعا خوندم ولی انگارکم اوردم دیگه میگم شاید خدا نمیبینه منو بخاطرگن ...
این چ حرفیه گلم
هنو وقتش نرسیده اینو از متی ک ۲۰سال انواع نذر و چله و دکر و دعا رو خوندم بشنو زمانش برسه جواب همه دعاها و ذکراتو میگیری
اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷