تازه خریدیم ۵۸متره اتا ۶ متر بود کمد زدیم شد ۲ در ۲ با کلی دویدن و فروش طلا و ماشین و پیش خونه ای ک مستاجر بودم ی هفته اس خریدم و هنوز توش نرفتم میترسم مهمون بیاد اذیت شه😔🥺
چه نذری عزیرم؟من بالا طبقه خونه مادر شوهرم هستم خیلی دوست دارم از اینحا بلند بشیم ولی خب شوهرم بخاطر ...
بزار عکسشو پیدا کنم برات بزارم زیاد سوره کوثر بخون تا نظرش عوض شه
اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷
انشالله که با سلامتی و عشق و احترام توش زندگی کنید
میدونم جا تنگه و سخت ولی اینا زیاد مهم نیست مهم اینه که الان خونه دار شدی خودت
در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️ متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چه نذری عزیرم؟من بالا طبقه خونه مادر شوهرم هستم خیلی دوست دارم از اینحا بلند بشیم ولی خب شوهرم بخاطر ...
اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷
ادم تا جونه دلش میخواد داشته باشه وقتی دیگه له بشم زیر فشار وهیچ غرور وعزتی برام نمونده باشه میخام چ ...
میفهممت حرفای خودمو میزنی
😢😭کاملا درکت میکنم
من ۴متر در ۶۰ زدم باز جا کم اوردم میخوتم ۲در۲ بزنم اتاق دیگه رو