2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Ida_fde

سلام من دیشب پام بدجور پیچ خورد اصن خودم انگار صدا شنیدم از پام موقع پیچ خوردن ، الان روی پام و قوزک پام و یه مقدار پشت ساق پام درد میکنه اولش تونستم راه برم یکی دو ساعت ک گذشت فلج شدم تا سرویس بهداشتی چهار دست و پا میرم ب نظرت در رفته یا رباط مچ پامه؟ 😢خیلی درد دارم تا صب نخوابیدم گریه کردم 

سلام من دیشب پام بدجور پیچ خورد اصن خودم انگار صدا شنیدم از پام موقع پیچ خوردن ، الان روی پام و قوزک ...

سلام  عزیزم باید بری دکتر اگر دررفته باشه اصلا میمیری از درد بیهوش میشی 

پیچ خورده ضرب دیده برو دکتر نگران نباش 

سلام  عزیزم باید بری دکتر اگر دررفته باشه اصلا میمیری از درد بیهوش میشی  پیچ خورده ضرب دی ...

سلام عزیزم

شما پیش دکتر آرش وزیری رفتین یا کاووس وزیری؟

تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀

سلام عزیزم شما رباط صلیبی پاره کردین؟ الان خوب شدین؟

سلام عزیزم 

نه من رباط مچم پاره شد

تا جایی که میدونم با کسایی که حرف زدم فهمیدم رباط صلیبی چارش فقط عمله

رباط مچ پای خودتون چی؟

عزیزم مچ پا به ندرت پیش میاد جراحی کنن فکر میکنم اگر کامل پاره بشه جراحی میکنن

من ۶۰ درصد بودم اون یکی ۳۰ درصد 

جراحی هم نکردم فقط یک سالی درگیر بودم تا اوکی شدم

سلام عذر میخواهم میخواستم بدونم شما پارگی رباط مچ پاتون را چیکار کردید چون منم پارگی رباط تالوفیبولار دارم و یک ساله درگیرشم یعنی پام‌ موقع راه رفتن اذییتم می‌کنه و منم واسه دکتر آرش شرافت وزیری نوبت ویزیت آفلاین گرفتم میترسم این دکتر هم بگه باید عمل کنم به شما چیزی راجب عمل نگفت ؟ و اینکه ورزش هم انجام میدید حالا ؟ 

سلام عذر میخواهم میخواستم بدونم شما پارگی رباط مچ پاتون را چیکار کردید چون منم پارگی رباط تالوفیبولا ...

سلام عزیزم

هرکسی فرق میکنه من نمیتونم بهت بگم ن عمل میخواد یا نمیخواد

من قبل شرافت وزیری ۳ تا دکتر رفتم ک گفتن جراحی 

پیش این که رفتم هم گفت جراحی نیاز نیست هم فیزیو تراپیم رو قط کرد 

طول درمانمم حدوده ی سالی شد تا درست راه برم لنگ نزنم

در مورد درد هم من ۴ ماه اول ب حدی درد داشتم که تنهایی نمیتونستم برم سرویس بهداشتی در این حد بودم

بعد خوردن مسکن و داروهایی ک همین داد از ۳ روز بعدش سعی کردم بدون کمک وایسم و قدم بردارم

عملش تا جایی ک میدونم چندان سخت نیست حتی بیهوشی هم نداره ولی اگر عمل هم نیاز نداشتی ایشالا 

باز طول میکشه پات خوب شه حداقل ی سالی درگیری نگران نشو زمان میخواد

مرسی که جواب دادی البته من داستان تورو کامل خوندم تو وضعیتت خیلی سخت بوده من در اون حد نبودم از همون بعد گچ می‌تونستم راه برم و دردی هم نداشتم مچمم مشکلی نداره فقط جدیدا کف پام موقع راه رفتن درد میگیره نمیدونم بخاطر همین پارگی رباط یا نه دکتر شرافت وزیری هم نوبتاش خیلی دیره هنوز منتظرم تو اینطوری نیستی که کف پات نزدیک به انگشت شصت موقع راه رفتن درد بگیره ؟

عزیزم مچ پا به ندرت پیش میاد جراحی کنن فکر میکنم اگر کامل پاره بشه جراحی میکننمن ۶۰ درصد بودم اون یک ...

سلام خوبین، متاسفانه منم دچار پیچ خوردگی شدید مچ پا شدم، الان یک و نیم ماهه، به من گفتن زیاد فشار نیارم بهش، زیاد پیاده روی نکنم، شما از کی مثل قبل تونستین پیاده روی کنین؟ من از خونه تا سر خیابون میرم ، موقع برگشت انگار دارم فلج میشم

ورم مچ پامم خیلی اذیتم میکنه ، خیلی رو اعصابمه

دقیقا چند ماه بعد ورم‌پاتون کلا رفت؟؟

الان که یک سال گذشته به حالت عادی برگشتین؟؟