2777
2789
زیاد نباید چیزی وارد گچ کنی آسیب میبینه اگه خیلییییی اذیتی من ی میله بافتنی داشتم😁با اون‌  ا ...

خخخ منم دقیقابااون میخارم.مال من انگار عرق سوز شدع میسوزع بنظرت اشکال نداره استرس گرفتم

زیاد نباید چیزی وارد گچ کنی آسیب میبینه اگه خیلییییی اذیتی من ی میله بافتنی داشتم😁با اون‌  ا ...

من دوتام بچه دوقلو دارم کلا سرپام فک کنم ساییدع میشه اون قسمت پام.خیلی میسوزع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخ منم دقیقابااون میخارم.مال من انگار عرق سوز شدع میسوزع بنظرت اشکال نداره استرس گرفتم

ن اوکیه منم عرق میکرد پام

باد سرد سشوار رو در حد ۴ ۵ دیقه بگیر داخل انگشتای پات خشک میشه

ب سختی عزیزم .فقط این سوزشش خیلی اذیت میکنه خیلی .خداکنه حداقل ۳ هفته بتونم نگهدارم بعد باز کنم  ...

ببین با گچ اتفاقااااا راحت تری 

اگه شکستگی داشته باشی که بعد باز کردن گچ تا یکی دو هفته بعد اوکی میشی ولی اگه مثل من پارگی رباط باشه بعد گچ باز باید ۱ ۲ ماهی استراحت مطلق کنی

ببین با گچ اتفاقااااا راحت تری  اگه شکستگی داشته باشی که بعد باز کردن گچ تا یکی دو هفته بعد او ...

اره فقط چون زیاد سرپام بخاطر کاربچه ها پام هی کشیده میشه ب اون ابر دور مچ پام عرق میکنه میسوزه خیلی اذیت میکنه .ن متاسفانه اسیب تاندون ورباط .گف باز کردی باید بری فیزیوتراپی‌من استراحت مطلق که نمیتونم باشم بااین بچه ها.حالامن میگم ۳ هفته شد برم بازکنم

سلام عزیزم  اره خدایی خیر ببینه دکترش دستش طلا بود دیگه یکی‌دو روزه کفش میپوشم میرم بیرون راه ...

منکه کلافه شدم پاشنه پام دردمیکنه توگچ ازبس روش راه رفتم!الان دردندارید دیگه؟

سلام خوب خداروشکرخیلی خوش حال شدم بخدا.دیگه لنگ نمیرنی؟

😔کاش خبر مرگم فلج میموندم روزم اینجوری نمیشد 

مامانم بدبخت سکته قلبی کرد تمام روز گریه کردم ترخدا دعا کن خوب شه

😔کاش خبر مرگم فلج میموندم روزم اینجوری نمیشد  مامانم بدبخت سکته قلبی کرد تمام روز گریه کردم ت ...

ای واییی چراعزیزم😔😔امشب شب حضرت محمد انشالله خودش شفاشوبده خیلی ناراحت شدم .براش صلوات میفرستم .وحمد شفامیخونم