يعني وقتي همسرتون خوابه شما پيام هاشو ميخونيد ؟! بقيه هم كه اينجا آنلاين هستند فكر ميكنن اين كار درسته؟! يعني اگه شما هم خواب باشيد و همسرتون پيامهاي دريافتي شما رو بخونه اوكي هستين؟! آيا به حريم خصوصي در محيط خانه اعتقاد داريد؟! خيلي از مشكلات و اختلتفات بي دليل از همين چيزا ناشي ميشه ديگه... گاهي آقايون به شوخي باهم يه اصطلاحات و حرفاي خلاف سنگين رو واسه كاراي عادي و معمولي بكار ميبرن. فعلا بي دليل نگران نباش و به زندگيت برس ولي حواست رو جمع كن ببين نشونه ديگه اي پيدا ميكني يا نه. اگه پيدا نكردي، همون شوخي هست كه گفتم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا دعا کنید براشون 😭 اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
يعني وقتي همسرتون خوابه شما پيام هاشو ميخونيد ؟! بقيه هم كه اينجا آنلاين هستند فكر ميكنن اين كار در ...
من با همه احترامی ک برا شما قائلم اصلا حرفتون قبول ندارم مگ زن و شوهر باید حریم شخصی داشته باشن اگ اینجوریه چرا ازدواج کردن اگ یکی ریگی تو کفشش باشه از این کار ناراحت میشه وگرنه مشکلش چیه
🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا دعا کنید براشون 😭 اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
بیچاره گوشیش رمز نداشت پ خلافکار نیس مردای الان همه گوشیا قفله خخ
ماله شوهر منم قفل نداره 😎 ولی دنبال اینم ببینم گوشی دوم نداره که یکسره گوشیش دسته منه 🤣
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁