2777
2789
عنوان

دوست شوهرم ....

1647 بازدید | 69 پست

دوست شوهرم بهش پیام داده بود بیا دودی بگیریم منم شوهرم از خواب بیدار کردم با عصبانیت پرسیدم منظورش چیه ؟ 

میگه قلیونه به خدا 

به نظرتون حرفش باور کنم ؟؟؟؟ 

کمکککک

به حرف شوهرت اعتماد کن مگر اینکه دلیلی بده اعتماد نکنی. مثلا سابقه دروغ زیاد

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن باور نکن

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

سر صبح چه دودی ماشاالله چه دوست سحر خیزی

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ماشین شیشه دودی برا کارای خاک بر سری🤣

یاخدا کارگاه گجتی🤣🤣🤣

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

عزیزم بهتر بود به جای این واکنش به مقدار بیشتر جستجو میکردی و بعد اگه چیزی می‌دیدی واکنش نشون میدتدی البته بازم نه به تندی.

راستش من دو سال پیش تقریبا پیام های اینجوری میدیدم تو گوشی شوهرم و اون می‌گفت منظورش سیگاره من احمق هم باور تا اینکه چند ماهه پیش با توجه به علائمش از توی ماشین بارها مواد پیدا کردم نگو با دوستش میرفتن مواد میزدن .

نگران نشو اما حواستو جمع کن و سعی کن با سیاست پای دوستای اینجوریشو قطع کنی