2777
2789
عنوان

دوست شوهرم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 69 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فازت چیه بزنم بکشمش؟؟  کدوم کارا ؟؟؟

فاز من چیه ؟؟ برو یبار تاپیکی که زدی خودت از اول بخون ببین چی نوشتی . شوهرت خواب بوده رفتی بیدارش کردی و با عصبانیت.... 

هر کاری رو باید در زمان و مکان مناسب و با آرامش پیش برد . بجای اینکه بزاری بیدار بشه بعد در آرامش باهاش حرف بزنی و نهایتا توضیح بخوای اون رفتارو کردی . بعدم فکر میکنی کارت درست بوده بد به من میگی فازم چیه ؟؟؟؟ این رفتاری که کردی یه رفتار بچه گونه هست که از یه آدم ۱۵ ۱۶ ساله برمیاد نه یه زن عاقل بالغ متاهل . از حرفای من ناراحت نشو یه تاپیک زدی منم نظرمو گفتم . اصل اول زندگی متاهلی آرامش و حرف زدنه 

نظر شما هم محترم هستش ولي پيشنهاد مي‌كنم خدمتتون كه اگه وقت داشتين كمي راجع به حريم شخصي در خانواده ...

من درمورد زن و شوهر گفتم ن کل خانواده

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
من درمورد زن و شوهر گفتم ن کل خانواده

من هم در مورد زن و شوهر عرض كردم.
هركدام بايد حريم خصوصي همديگه رو رعايت كنند.

در مورد همين تاپيك، فرض كنيد كه خانم خواب باشه و يه پيام از دوستشون بياد كه راجع به مشكلات زناشويي ايشون باشه با ذكر يه سري جزئيات و تمايلات.  و اين پيام رو همسر اون خانم بخونه. به نظر شما اين اشكالي نداره؟! اينكه يه مرد بدون اطلاع شما پيامتون رو خونده باشه!!! ميتونيد خودتون رو جاي فرستنده اون پيام بزاريد و اون وقت نظر بديد ؟!

درخواست دوستی چقدر خوبه 🤩
من هم در مورد زن و شوهر عرض كردم. هركدام بايد حريم خصوصي همديگه رو رعايت كنند. در مورد همين تاپيك، ...

عزیزم متوجه منظورتون هستم مثلا شوهر من اصلا توی پیامای دوستام یا ابحیم و مامانم نمیره اما چ اشکالی داره مثلا پیامای داداش خودش یا شوهر اجی منو بخونه مگ من چیزی گفتم ک اون نخاد بفهمه

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
 عزیزم متوجه منظورتون هستم مثلا شوهر من اصلا توی پیامای دوستام یا ابحیم و مامانم نمیره اما چ اش ...

من كلي عرض كردم. طبيعيه كه خوندن بعضي پيام ها ميتوني بدون اشكال باشه ولي در كل من اين كار رو يعني سرك كشيدن توي گوشي همسر رو نمي‌پسندم. گاهي منجر به بروز دردسرهايي ميشه كه واقعاً پايه و اساسي نداره. و گاهي باعث ورود به حريم خصوصي ديگران ميشه(مثالي كه گفتم خدمتتون)

درخواست دوستی چقدر خوبه 🤩
شما بعد اینکه فهمیدی چکار کردی 

البته طلاقم فقط به خاطر اعتیادش نیست چون واقعا دلم میخواست ترکش بدم 

علت اصلی جداییم خیانت های زیادش هست که دیگه کلا عادی شده براش .

تاپیک هامو نگاه بندازی متوجه میشی چه سمی بود این ادم