2777
2789
عنوان

دوست شوهرم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 69 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بهتر بود به جای این واکنش به مقدار بیشتر جستجو میکردی و بعد اگه چیزی می‌دیدی واکنش نشون میدتدی ...

مواد باشه زن نباشه

بین بد و بدتر😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
چرا 

چون برا قلیون اینجوری نمیگن معمولا

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
گوشی شوهرتوچک میکنی؟ شوهرمن خیلی بدش میاداگه چیزی هم ببینم بایداول خودمو تبرئه کنم که چرابه گوشی دس ...

😐 چقد شوهرت دارکه

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
ماشین شیشه دودی برا کارای خاک بر سری🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای شما بجای اینک سر صبح دلداری بدین و آرومش کنید اینا چیه میگین 🤣🤣🤣🤣

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
به نظرم اشتباه کردی بیدارش کردی همونجوری تو خواب باید میزدی می کشتیش  همین جور کارا و رفتارا ر ...

وای نظر نده عزیزم😐

یاخدا کارگاه گجتی🤣🤣🤣

بخدا

سگ بشاشه تو زندگی که این مدلی باشه

کل زندگیه ب نخی بنده انگار

خو شاید آقا خواستن ش.و.ر.ت دودی بگیرین

چ قدر کارای بعضیا مسخره ست.

مطمئن باش فردا به رفیقش میگه پیام نده اومدم بیرون زنگ میزنم بهت🤣