2777
2789
عنوان

اتفاق بد

119 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

تابحال براتون پیش اومده که یک تجربه تلخ از بیماری رو سالها پیش پشت سر گذاشته باشید اما اون اتفاق مدام یادتون بیاد و شمارو ناراحت کنه؟

حدود ۱۰ سال پیش همچین اتفاقی برای من افتاده که تعریف کردنش ب هرکسی برام سخته و بخاطر همین اینجام نمیگمش

خیلی دردناکه فکر کردن بهش و واقعا ترس از تکرارش دارم💔

میخواستم بدونم نحوه مواجهه شما با این فکرهای بد چیه

اینم بگم که تا سال آینده نمیتونم برم پیش تراپیست و فعلا دنبال یه راه حلم تا آروم بشم🙏🏻

مشکلات روحی شدید داشتم آسیب جسمی زیادی دیدم

زمان‌کمک میکنه

دوستای خوب

کتاب خوندن

پیاده روی

سفر

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

اره منم همینم اتفاق شیش سال پیش رو گاهی کابوسش رو میبینم البته هنوز اون مشکل با منه و بهش عادت کردم ولی از عواملی که منو یاد روز حادثه میندازه وحشت دارم میبینم بدنم میلرزه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکلات روحی شدید داشتم آسیب جسمی زیادی دیدم زمان‌کمک میکنه دوستای خوب کتاب خوندن پیاده روی سفر

زمان شدیدترش کرد 

کتاب میخونم و ورزش هم میکنم اما کوچکترین بیماریی منو یادش میندازه😔

زمان شدیدترش کرد  کتاب میخونم و ورزش هم میکنم اما کوچکترین بیماریی منو یادش میندازه😔

سعی کن روحتو پاکسازی کنی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
اره منم همینم اتفاق شیش سال پیش رو گاهی کابوسش رو میبینم البته هنوز اون مشکل با منه و بهش عادت کردم ...

من چندسال اول حتی نمیخواستم اسمش رو بشنوم🥺💔 چیکار میکنی اروم بشی؟

با شرایط روحیی ک الان دارم محاله:)

منم حالم بده

خداشاهده بزور میخوابم

ولی چه کنیم باید خودمونو سرپا نگه داریم یا نه؟

کیو داری جز خودت؟

منم حالم بده خداشاهده بزور میخوابم ولی چه کنیم باید خودمونو سرپا نگه داریم یا نه؟ کیو داری جز خود ...

واقعا هیچکس💔 امیدوارم دووم بیارم این روزارو

همه چیز و همه کسمو دارم از دست میدم:(

من چندسال اول حتی نمیخواستم اسمش رو بشنوم🥺💔 چیکار میکنی اروم بشی؟

من تصادف کردم اسیب نخاعی شدم...هنوز از جمعه ها متنفرم از صبح ها متنفرم از جاده خلوت تو روز میترسم از آهنگ قدیمی میترسم و متنفرم همه عاشق اهنگ های هایده مهستی هستن من میشنوم دلم میخواد گریه کنم...اروم شدن که الان ارومم:)))هر روز رو ویلچرم دیگه عادت کردم خودمو قبول کردم و از عوامل بالا که بهت گفتم سعی میکنم دوری کنم،خودمو سرگرم میکنم درس میخونم هدف هایی رو در نظر میگیرم که بتونم پیشرفت کنم 

واقعا هیچکس💔 امیدوارم دووم بیارم این روزارو همه چیز و همه کسمو دارم از دست میدم:(

تلگرامی جایی داری صحبت کنیم؟

منم حالم خوب نیست

من تصادف کردم اسیب نخاعی شدم...هنوز از جمعه ها متنفرم از صبح ها متنفرم از جاده خلوت تو روز میترسم از ...

از ته قلبم امیدوارم به هدفت برسی حالتم همیشه خوب باشه❤ با همه وجودم میفهمم درک نشدن چه حسی داره🙃💔