2777
2789
عنوان

تصمیمم برای طلاق درسته؟🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 59 پست
بله عزیزم میدونسته که یه روزی ازدواج میکنه خلاصه دیگه  مادره کارشو بلد بوده از بچگیش تو گوشش خ ...

چرا ۵تا خواهربرادرن که مادرش چیزیش بشه مطمعنم همه اموالشو تقسیم میکنن 

همسرمم جایی چیزی ننوشته

اینارو هم حتی بهش گفتم و جوابم این بود که خب حقوقمم برای تو میمونه😑

💗 برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین لطفا 💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ۵تا خواهربرادرن که مادرش چیزیش بشه مطمعنم همه اموالشو تقسیم میکنن  همسرمم جایی چیزی ننوشته ...

😂😂😂😂 من جات بودم باهاش نمیموندم یا حداقل خونه ای که توش نشستم و راضیش میکردم به اسم خودش بزنه

هیچ کاری جز اینکه مهرتو نفقتو بزاری اجرا خشتکشو پرچم کنی نداری پس...اگر میخوای اینکارو گفتم بکنی بای ...

دقیقا خیالش بخاطرهمین راحته که همه چیش اسم مادرشه و چیزی دستمو نمیگیره🤦🏻‍♀️ ولی بخوام برم با وکیل حرف میزنم منم تا تقاص کاراشو پس نده بیخیالش نمیشم ... قبلنا میگفتم همه چیمو میبخشم بهش برم راحت شم ولی ازوقتی جریان اون واحد و اجاره هاش رو فهمیدم دیگه کلا نظرم عوض شده ... وقتی اون انقدر منو ساده فرض کرده بوده

دقیقا خیالش بخاطرهمین راحته که همه چیش اسم مادرشه و چیزی دستمو نمیگیره🤦🏻‍♀️ ولی بخوام برم با وکیل ...

اگر خواست قسط بندی کنه بگو توی دعوا تمام اموالش دو خونه بود به نام مادرش کرده که یه پیش قسط بگیری ازش...این جور آدما فقط باید عذابشون بدی...

چقد این مردا زرنگ شدن برا اینکه یه وقت جای مهریه نبری

اخه اون واحدرو ۴سال قبل اینکه من باشم خزیده به اسم مادرش ... الانم حتی بهش یبارگفتم اصلا بذار بمونه اسم مادرت فقط یبار تلفنی حرف زدنی الکی به مادرت بگو فلان وقت بیابزن اسم خودم ببینم چی میگه

یه الم شنگه ای کرد که بیا و ببین ... یه ترس شدید ازمادرش داره و مطمعنم یه رازی بینشون هس و فقط بخاطر مهریه نیس

اول بیین اگر براش مهم نیست و جبران نمیکنه بعد به فکر طلاق بیفت

الان دوماهه بهش فرصت دادم نه تنها جبران نکرد بلکه حتی راضی نشد به اسم خودش بزنه 

اولین باره که به یکی میگم طلاق بگیر 

🥲🥲 خودمم میدونم چقدر وضع زندگیم داغون شده ... توتمام این سه سال فقط مادربزرگم پشتم بود میگفت درست میشه شوهرته باهاش بساز فکرکن دیگه به جایی رسیده که حتی اونم میگه دیگه عمرتو تلف نکن😞