2789
عنوان

تعویض طلا

369 بازدید | 25 پست

دوستان سلام

پارسال۱۲ میلیون یه دستبند خریدم، اما خوشم نمیومد ازش

امروز رفتم همونجا و عوضش کردم، قیمتش ۱۶ میلیون شده بود و به جاش دو تا دستبند خریدم. نه بدهکار شدم نه طلبکار

حالا به نظر شما کار اشتباهی کردم؟ چقدر ضرر کردم؟

ضرر کا قطعه کردی ولی باید گرمشو میدیدی از رو قیمت نمیشه گفتچقدر ضرر کردی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی اینقدر ضرر کردم که اینجوری میگین؟  

نه منکه نمیدونم پارسال طلا چقدر بود الان چند ازتون برداشتن 

کللی میگم اگه بگن ضرر کردی همش غصه میخوری پس بهتره بیخیال شی

درضمن مبارکتون باشه با دلخوش استفاده کنی

منم امروز عوض کردم یه النگو شکسته داشتم ۷تومن خریده بودمش ۶و۴۰۰درآورد دادم به یک جفت گوشواره حلقه ولی اعصابم بخاطر ۶۰۰هزارتومتم خرابه😣😣😣عکس دست بندهات میفرستی؟درضمن مبارکت باشه

مبارکت باشه چیزی که خریدی رو دیگه فکر ضرر و زیانش نباش  مال دنیا حرص خوردن نداره 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞