2777
2789
نه ماهانه نه.کل سال رو‌گفتم عزیزم🤣 چه خبره مگه🤦 ولی اونم زیاد بود به نظرم قبول نکردمو خودم میبرم ...

میگم بابا😂 دقیقا ما هم پارسال از نیمه اسفند تا نیمه ی فروردین که یکماه تعطیل بود بازم هزینه ی سرویس دادیم، امسالم گفتن ماهی یک میلیون، میشه 9 تومن ،خدایی واقعا زیاده، تازه شهریه ی مدرسه ام هست😢

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بله سرویس هم معایبی داره اینکه از پسر من خیلی زود می اومد و گاهی سر کوچه پیاده اش میکرد......

بله عزیزم سرویس دوست پسرم ساعت ۶:۴۰ میومد دنبالش.درحالیکه پسرمن تازه ۷ بیدار میشد😂

تو سرما بچه ها تا ۸ باید تو حیاط میبودن‌...منم ترجیح میدم بچه مو اذیت نکنم .مخصوصا کلاسای اول و دوم که کوچیکن

یه روز خوب میاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه ماهانه نه.کل سال رو‌گفتم عزیزم🤣 چه خبره مگه🤦 ولی اونم زیاد بود به نظرم قبول نکردمو خودم میبرم ...

چند کیلومتر ۱۵ گرفتن ؟

از ما پارسال ۵ کیلومتر ۳.۵ گرفتن 

💚اللهم العجل الولیک الفرج 💚
میگم بابا😂 دقیقا ما هم پارسال از نیمه اسفند تا نیمه ی فروردین که یکماه تعطیل بود بازم هزینه ی سرویس ...

والا بخدا پول زوره دیگه.🤦.

ادم خودش ببره خیالشم راحتتره.

مگه اینکه مجبور بشه و سرویس بگیره.

پازسال به بچه بی تزبیت تو سرویس بود که همش پسرمو اذیت میکرد قمقمه ابشو خالی میکرد رو سره پسرم و میزدش.هر چی هم میرفتم مدرسه و میگفتم بهشون میگفتن تذکر میدیم اما هیچ غلطی نمیکردن.خودم به پسره گفتم اما اصلا گوش نمیداد خیلی اریت کرد پسرمو🤦

یاشاسین آذربایجان💓✌

والا بخدا پول زوره دیگه.🤦. ادم خودش ببره خیالشم راحتتره. مگه اینکه مجبور بشه و سرویس بگیره. پازس ...

آره ازین بچه های بی ادب و قلدر همه جا پیدا میشن 

والا بخدا پول زوره دیگه.🤦. ادم خودش ببره خیالشم راحتتره. مگه اینکه مجبور بشه و سرویس بگیره. پازس ...

😐😐 چه بی ادب، اره حق داشتی آدم واقعا ناراحت میشه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چه خوب.والا منم نمیدونم چجوری حساب میکنن . پازسال همین مسیر شد ۸ تومن.امسال مدرسشون کمی نزدیکتر از ...

امسال به ما گفتن ورودی ۶۰۰ تومن و به ازای هر کیلومتر ۳۵ هزار تومان که از من میشه ماهی حدود ۷۵۰هزار؛ امسال تقریبا دو برابر پارسال شده 

چرا میگی پول زوره عزیزم ،طرفم از خوابش میزنه تو سرما و گرما تو ترافیک ظهر و غروب ،خرج ماشین ،اینارو شما حساب نمیکنی

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
چرا میگی پول زوره عزیزم ،طرفم از خوابش میزنه تو سرما و گرما تو ترافیک ظهر و غروب ،خرج ماشین ،اینارو ...

منظورم اون روزهاییه که تعطیلن ولی مجبوری پولشو بدی .وگرنه بله میدونم این چیزا رو عزیزم.

یاشاسین آذربایجان💓✌

پسرم هفتمه همیشه سرویس داشته یا خودم بردم.بچه رو با اتوبوس چجور بفرسته؟؟🤦

بچه ؟؟؟ 

دو روز دیگه سیبیلاش در میاد بچه ی چی !!!! 

همینا پس فردا بچه ننه و لوس میشن پدر صاحاب زنشون و در میارنا 

دیگه خود دانید