2777
2789
مصوب کردن تو اخبار دیدم زده بود ماهی 800 فکر میکنم چه خبره 15 میلیون 

اونا برا خودشون میگن، دیگه نظارتی روشون نیست که، فقط مردمو میندازن به جون هم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عزیزم‌مگه اخبار هر چی میگه درسته؟؟؟ من خودم رفتم پرسیدم از مدرسه  گفت ۱۵ تومن. منم واسه همون ...

همونو بگو 15 تومن رو برار جیب خودت هم پیاده روی میکنی هم کارای بیرونتو میرسی هم فعالتر میشی 😉

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودمون میرفتیم مدرسه 5کیلومتری راه بود یادش بخیر 

دقیقا منم یادمه سرویس نداشتم از کجا تا کجا می رفتم.😔😂💚

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.
پشیمون میشی. ماهم یه سال این کارو کردیم وسط سال با بدبختی سرویس پیدا کردیم براش

منم همین فکر میکنم که پشیمون بشم ودیگه سرویس نباشه 

وگرنه ماشین دارم بیکارم هستم 

💚اللهم العجل الولیک الفرج 💚
همونو بگو 15 تومن رو برار جیب خودت هم پیاده روی میکنی هم کارای بیرونتو میرسی هم فعالتر میشی 😉

اره بابا اتفاقا با دوستام قرار گراشتیم بعد اینکه پسرا رو گذاشتیم مدرسه میریم پیاده روی و به قول شما به خریدا و کارا میرسم.

سال پیش پسرمو سرویس گرفتم براش همش خونه بودم خیلی اضافه وزن گرفتم🤦

یاشاسین آذربایجان💓✌

من خودم میبرم و میارم ...سخت هست ولی وقت میذارم سرویس دوست ندارم.

بله سرویس هم معایبی داره اینکه از پسر من خیلی زود می اومد و گاهی سر کوچه پیاده اش میکرد......

اره پسرم کلاس هفتمه

منطقی نیست ماهی 15 میلیون هزینه ی سرویس، مگه اینکه منظورتون کل سال تحصیلی باشه😐😐

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

منم همین فکر میکنم که پشیمون بشم ودیگه سرویس نباشه  وگرنه ماشین دارم بیکارم هستم

حتما خودت ببر.پول اضافه چرا میدی سرویس وقتی خودت بیکاری و ماشین هم هست.برای خودتم تنوع هست 

یاشاسین آذربایجان💓✌

دقیقا منم یادمه سرویس نداشتم از کجا تا کجا می رفتم.😔😂💚

بخدا من کلاس اول بودم با دو سه تا از بچه های کوچه مون، یه راه خیلی طولانی رو در امنیت کاااامل میرفتم مدرسه، الان تا سوپری سرکوچه نمیشه بچه رو تنها فرستاد، بس که ماشالا امنیت داریم

منم همین فکر میکنم که پشیمون بشم ودیگه سرویس نباشه  وگرنه ماشین دارم بیکارم هستم

خب با ماشین قضیه فرق داره، میتونی ببری، پیاده سخته 

وقتی ماشین داری خودت ببر دیگه

خب میدونی میگم  پول بنزین و استهلاک ماشین و وقت و ترافیک نمی ارزه ؛سرویس ببره  شاید بهتره ولی مرددم؛ ما ۵ کیلومتر فک کنم بشه ۶ خورده ای 

منطقی نیست ماهی 15 میلیون هزینه ی سرویس، مگه اینکه منظورتون کل سال تحصیلی باشه😐😐

نه ماهانه نه.کل سال رو‌گفتم عزیزم🤣

چه خبره مگه🤦

ولی اونم زیاد بود به نظرم قبول نکردمو خودم میبرم.پارسال کل سال ۸ تومن دادیم.اسفند که تا نصف ماه رفت و فروردین هم که نصف ماه تعطیله.وسط ها هم که هی تعطیل مبشدن یعنی الکی فقط پول سرویس میدادیم.

یاشاسین آذربایجان💓✌