من فقط یک هفته دخترم سرویس نداشت خودم بردم آوردم، باید بگم که خودمم واقعا سرویس شدم 😐🤣😭
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سخته ولی بازم خودمون میبریم چون دیدم ۸ تا ۹ تا بچه توی یه ماشین میکنن همه رو پای هم دیگه
✅ ✅ دنیا اساسش جمله بر آلاکلنگ است ** گاهی به دستت تیشه گاهی هم کلنگ است ** هرگز مکن تخریب وقتی زور داری ** دریا عزیز من فقط جای نهنگ است ** بیرون مرو چیزی نمی یابی عزیزم ** کن در درون خود سفر چون وقت تنگ است ** در باغ جز نظم و نظام خشک چیزی ** حاکم نمیباشد کجا جای پلنگ است ** جنگل حریم اقتدار است و صلابت ** هر چیز میبینی به جای خود قشنگ است ** لازم شود گاهی علف باشی الف نه ** آنچه از او روغن نمیگیرند سنگ است ** عادل تو فهمیدی که هستی هست بازی ** هر کس در این بازی نشد وارد زرنگ است