2789
عنوان

شوهر هیز

1947 بازدید | 50 پست

رفتیم دفتر ثبت اسناد 

رفتیم  پیش رئیس   تواتاقش دیدیم  نیست،

دختره بیرون در  اتاق ایستاده بود.همینکه در باز کردیم  اول شوهرم رفت ، به شوهرم گفت رئیس نبود؟

شوهرم گفت نه نیست

بعد ما همینجور از پله داشتیم میومدیم پایین. دختره پیش در رئیس استاده بود

چندتا پله اومدیم پایین، شوهرم دوباره  برگشت کزد بهش گقت راحتن  دیگه میرن ددر دودور و یه نیش خند

بعد چند تا پله دیگه رفت پایین.

بهش گفت رفتن عشق و صفا دفتر دستک رو میدن دست اینو اون بچرخونن

بعد دختره هم داشت میومد از پشت سرمون.

باز ایستاد بهش گقت  پول مفت فقط میخورن و.......

من بهش گقتم یه کلام بگو نیست.چیکار داری توصیح بدی یا بحث رو کش بدی اصلا خوشم نمیاد.همینجور ک تو خوشت نمیاد من به یه مرد حتی  نیم نگاه کنم.

بهم‌میگه مگه آمار دادم؟؟

والا پرو شده برا من هیز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رو شوهرتون انقدر حساس نباشید

چرا وقتی خودش اگه من اینکارو کنم تا مرز طلاق میره. من تاحالا جرات نکردم ب نامحرم نگاه کنم. زمین رو نگاه مقکنم راه میرم.

ولی این هم‌نگاه میکنه هم حرف میزنه

این ادمایی ک انقد هول دخترن حالمو بهم میزنن

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

اگر از موضوع نیومدن رئیس عصبانی بوده که فرقی نداشته طرف دختره یا پسر بازم حرصشو خالی میکرده

اگر میخواسته صحبت بیشتری بکنه با اون خانوم که مثلا اون خانوم بخنده به حرفاش  ک حقو میدم بهتون و درکل منم دوست ندارم انقد صحبت کنه شوهرم با خانوما همونطور ک خودش دوست نداره من اینکارو کنم

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!

حداقل پیش تورعایت کنه منم خیلی دیدم مردااحساس خوشمزگی میکنن 

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍